Off: a szüleim korosztálya nem fogja megérteni, hogy nekik, miután végeztek a tanulással, volt munkahelyük, sőt, kötelező is volt elmenniük dolgozni. Most meg sokan itt vannak fiatalok, akik szeretnének jutni valamire az életben, de nincs munka! Képzett vagyok, nyelveket beszélek és itt vagyok egy éve állás nélkül, pedig nagyon szeretnék már dolgozni!
Egyébként Angliába, Hollandiába mennék ki hosszú időre vagy Norvégiába vagy a szerelmemhez.
Ez mind szep es jo 1#, de amig az ember arra var hogy valtozzon valami, addig telnek az evek es nekem bizony fontosabb a sajat, meg a csaladom sorsa minthogy otthon jarjak tuntetni es haborogjak az ellen amit ugysem fogunk tudni megvaltoztatni. Ha jonnek majd az ujak a politikaban akkor majd azok fogjak folytatni amit az elodeik, erre most nagy osszegben fogadok.
A kerdesre valaszolva: En mar evek ota nem otthon elek, eddig Rotterdamban, Londonban es most Becsben laktam. A 3 kozul Becs az ahol hosszu tavon el tudom kepzelni a jovom, szoval en maradnek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!