Megéri elmenni Párizsba iskolával?
Figyelt kérdés
80.000 Ft, 6 nap, ebbe benne vannak a belépőjegyek és reggeli, vacsora, szállodában lakunk, egész nap utazunk, viszont busszal megyünk. Szerintetek reális ez az ár? (Az eiffel toronyra való felmenés nincs benne az árban, azt aki szeretne magának kell fizetni)2010. febr. 14. 20:33
11/14 anonim válasza:
Szerintem menj mindenképpen, persze ha ki tudjátok fizetni. :-) Párizs gyönyörű, és ez az ár elég jó.
Az OFF-hoz: Én ugyan csak 10 éve járok suliba, de nálunk pedig egyetlen egyszer jutott eszébe a tanári karnak, hogy külföldre vigyen (Londonba, ahova nem mehettem, mert éppen elhagytam a személyim :-D). Azon kívül mindig belföldi kirándulások voltak, már ha voltak, és akkor is elég lepusztult helyeken... Tehát nem kell általánosítani, mert egyáltalán nem az az általános, hogy az iskola külföldre viszi a gyerekeket.
12/14 anonim válasza:
Fura az én gyerekeim még sosem voltak külföldön osztálykiránduláson a mi iskolánk sem tartozik azok közé akik külföldre hordják a gyerekeket kirándulni Szerintem ha megengedhetitek magatoknak akkor menj és örülj a lehetőségnek
13/14 anonim válasza:
szerintem menj! de készülj, hogy a hotel egy csövesszálló lesz!
14/14 anonim válasza:
Budapest és Párizs a világ legszebb városai, szóval mindenképp.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!