Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megéri elmenni Párizsba...

Megéri elmenni Párizsba iskolával?

Figyelt kérdés
80.000 Ft, 6 nap, ebbe benne vannak a belépőjegyek és reggeli, vacsora, szállodában lakunk, egész nap utazunk, viszont busszal megyünk. Szerintetek reális ez az ár? (Az eiffel toronyra való felmenés nincs benne az árban, azt aki szeretne magának kell fizetni)
2010. febr. 14. 20:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha lemész a Balcsihoz egy hétre az is annyiba kerül és azért Franciaország kicsit más
2010. febr. 14. 20:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül! Ha megengedheti a család anyagilag, akkor ki ne hagyd, gyönyörű a város rengeteg látnivalóval!
2010. febr. 14. 21:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megéri, Párizs iszonyú jó hely...:) Csak sok költőpénzt vigyél mert nagyon drága.
2010. febr. 14. 21:54
 4/14 anonim ***** válasza:
46%

Azért arra készülj fel, hogy azért ennyire olcsó (relatív) ez az utazás, mert igyekeznek több éjszakai szállást "kiváltani" a buszon való utazással...

Vagyis több éjszakát kell majd a buszban aludni! (Ez elég görnyesztő!)

A reggeli, vacsora sem túl sok, napközben magatoknak kell megoldani majd az étkezést, ami ott nem olcsó, még gyorsétteremben sem!

Mondjuk azt rohadtul nem értem, hogy az iskolai tanári kar miért legtöbbször Londonba, Párizsba viszi a gyerekeket kirándulni, amikor Mo-on is fantasztikusan szép és érdekes helyek vannak?...

2010. febr. 14. 22:32
 5/14 anonim válasza:
Nagyon megéri! Ha kételkedsz, nézz utána, hogy mennyibe kerülne csak neked az oda-vissza út, a szállás, meg a belépők! Szerintem használd ki a lehetőséget, hogyha ki tudja fizetni a családod az utat :)
2010. febr. 14. 22:47
 6/14 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, h az eiffel toronyra csak előjegyzéssel lehet felmmenni. Mindtha nekünk mondtak volna vmi ilyet
2010. febr. 14. 23:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Menjél mindenképp.

Amúgy az Eiffel-toronyra nem kell előjegyzés, bár amilyen hosszú sorok ott néha vannak, az felér egy előjegyzéssel.

Szerintem az étteremre gondolt az előző, ami a toronyban van, na oda asszem tényleg csak előjegyzéssel lehet feljutni.

2010. febr. 14. 23:40
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
tegnap 22:32: Az iskolai tanári kar az esetek túlnyomó többségében Magyarországra viszi a gyerekeket. Akár fantasztikusan szép helyekre is. Aki azt hiszi, hogy legtöbbször Londonba meg Párizsba, annak nincsenek ismeretei a valóságról. De néha oda is viszik, ha tehetik. Miért ne?
2010. febr. 15. 00:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves 00:20-as beíró!

Mivel a gyerekeim immár 12 éve járnak iskolába, van némi ismeretem, több iskoláról is...

Lehet, csak mi fogtuk ki az ilyen iskolákat, de a 12 év alatt összesen 2 alkalommal jutott eszükbe a tanároknak Mo-i látnivaló : Pusztaszer (4-ben) és Délegyháza (10-ben)... Ezen kívül vagy egyáltalán nem mentek kirándulni (max. bp-i Állatkert vagy budai Vadaskert) vagy Anglia, London volt a célpont (már annak, aki ki tudta fizetni).

2010. febr. 15. 01:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Értelek. Akkor tedd hozzá, hogy ez a te iskoládban van így. Ha ebből kezdesz általánosítani, mintha ez lenne jellemző a magyar iskolákra, akkor csakugyan nincsenek ismereteid a valóságról.
2010. febr. 15. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!