Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova érdemes utazni ha "lefagy...

Hova érdemes utazni ha "lefagyasztanám" magam egy időre?

Figyelt kérdés
ilyen -30 40 50 fokot szeretnék tapasztalni egyszer.de ott legtöbbször sötét van egész nap pl sarkkörön túl.van ahol napi 2 óra világosnál többel párosul ez a hőmérséklet?
2015. márc. 2. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, sarkkörön túl nyáron. A Déli sarkra szerveznek Magyarországról is egyhetes "nyaralásokat" kutatóbázisra (amiből kb 3 nap az Antartktisz).

A túra ára 4,7 millió forint és ebben még nincs benne a repülőjegy Fokvárosba.

Kezdj el spórolni :)

2015. márc. 2. 17:54
 2/9 A kérdező kommentje:

na ennél valamivel szolidabb összegekről beszéljünk légyszives.nem bank tulajdonos vagyok:)

arra gondoltam hogy esetleg szibéria március körül?

2015. márc. 2. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Ó... arról lemaradtál. Amikor itt volt Putyin, csak be kellet volna szóljál neki valami jó szaftosat. Tuti ott találtad volna magad hipp-hopp.

Egyébként Szibériában nyáron egyáltalán nincs hideg, nem ritka a + 20 fok.

Most nem hideget akartál???

2015. márc. 2. 18:56
 4/9 A kérdező kommentje:
írtam hogy március körül.pl most ott 20 fok van? na ne viccelj.a google szerint ojmjakonban -30 40 van
2015. márc. 2. 20:00
 5/9 A kérdező kommentje:
szóval az érdekelne van e ott már 8-10 óra világosság?vagy még mindig csak néhány órára jön fel a nap?mert nyilván 20-22 óra sötétben nem sokat lehet csinálni
2015. márc. 2. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy fényes nappal akarod a hideget... Márciusban az átlaghőmérséklet már "csak" -20.1 fok ott is...
2015. márc. 2. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:
és mongólia?egy szélességi fokon fekszik magyarországgal tehát télen is van min 9 óra fény. úgy tudom ott nagyon kemények a telek.a fővárosa a világ leghidegebb éghajlatú fővárosa cím birtokosa.
2015. márc. 3. 15:46
 8/9 A kérdező kommentje:
december január tájékán gondolom.
2015. márc. 3. 15:47
 9/9 anonim válasza:
Keress ra ojmjakon es majd villoghatszva papirral amit az ut utan kapsz persze ne nyaron :) jakutfold egyik telepulese ott mertek a leghidegebbet lakott telepulesen :)
2015. márc. 17. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!