Klopusz kérdése:
Mennyi költőpénzt érdemes vinni Lengyelországba?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban háromnapos kirándulásra megy a lányom Lengyelországba.
Félpanziós ellátást kapnak, az út, a szállás és a belépők költségei benne vannak a részvételi díjban.
Mekkora összeget vigyen magával költőpénzként?
2015. febr. 23. 16:15
1/8 anonim válasza:
Egyetlen helyes válaszvan erre:
Ammennyit elkölt, mert ha többet visz, xardolog visszaváltogatni, ha pedig el fogy a pénze, akkor max. bankkártyával tud vásárolni (ha van neki.)
Te tudod, hogy mennyi az amennyit szívesen költ egy kirándulás alatt és még a te keretedbe is belefér.(Nem.. Lengyelország nem drágább Magyarországnál...)
2/8 anonim válasza:
Az árak nagyjából azonosak az itthoniakkal. Én adnék neki durván 250-300 zlotyt 3 napra.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkét válaszolónak!
2015. febr. 24. 08:28
4/8 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint kicsivel olcsóbb is mint Magyarország. Én kétszer is voltam kint 3 napot, ekkor viszont minden a részvételi díjban volt: utazás, szállás és napi 3x étkezés. Tehát nekem valójában tényleg csak költőpénzt kellett vinni, 100 Zloty-t vittem ki, rengeteg sört vettem és uzsonnára, tízóraira is tudtam venni mindig valamit, meg persze ajándék-, emléktárgyakat vásárolni. A 300-at sokallom, bár ha ebédre mondjuk költeni kell, akkor egy 200-at vigyen ki. :-)
5/8 anonim válasza:
utolsó: sztem 20,000 Ft nem sok 3 napra.. persze attól is függ, hogy hány éves lány... én kint éltem 2 évig és ennek alapján a 250 zl-t reálisnak tartom. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az új hozzászólásokat.
Sörre nem fog sok pénz fogyni - remélem - mivel a lányom nyolcadikos :)
2015. febr. 24. 14:16
7/8 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől függ igazából, de egy 8.-kos kislánynak szerintem elég lesz 150 Zloty :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2015. febr. 25. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!