5napra utazom Lengyelorszagba. Mennyi penzt erdemes vinni koltopenznek?
Nagyon olcso minden! Nem tudom milyen igenyeid vannak, hanyszor akarsz naponta etteremben kajalni, cigit/alkoholt fogsz e venni, ezektol azert fugg nagyban.
De multkor en is 5 napig voltam, vittem magammal 500 zloty-t, 200-at koltottem el belole kb, harmada minden a magyar araknak, nagyon durva.
"harmada minden a magyar araknak"
azért túlzásokba nem kell esni...
Átlagba hasonlóak az árak mint nálunk,
tehát annyi pénz vigyél, ami 5 napra itthon is elég lenne.
Nem estem tulzasokba, mint emlitettem most voltam ott par honapja. De ha nem hiszed nezz utana nyugodtan. A cigi, meg a klubokban, szorakozohelyeken az alkohol ugyanannyi mint itthon, de minden mas sokkal olcsobb. Eleg ha csak megnezel par peldat ezen az oldalon ( [link] pl. egy kilo paradicsom 2 zloty, az kb. 140 forint, nem tudom itthon hol kapsz ennyiert. 2 darab 1.5 literes Nestea 5 zloty, 350 forint, itthon jo ha egy uveggel kapsz ennyiert. Es ez csak ket pelda volt a milliobol, mondhattam volna fogkremet, tusfurdot, meg barmi mast is. De termeszetesen szived joga azt gondolni ami Neked jol esik:)
Kerdezo, ha mindenkeppen kp-t szeretnel vinni akkor szerintem 2-300 zloty eleg. De a legegyszerubb az lenne ha mondjuk vinnel magaddal 150 zloty-t kp-ben, meg kartyat, amin meg lehet annyi amennyit nem szegyellsz. Kartyaval majdnem mindenhol tudsz fizetni, es ugy akkor kozeparfolyamon valtjak a penzedet. Ha meg mindenkeppen kell cash, akkor ott van nalad valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!