Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ibusszal érdemes menni Göröror...

Ibusszal érdemes menni Görörországa?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok érdekelnek!

A neten szinte ugyanannyi jôt,mint rosszat olvastam az Ibuszról.

Eddig a Grand Tourssal utaztunk,de most nem adnak semmi normális szállást.Sartira szeretnénk menni,és a szállás vagy km-ekre van a központtól,vagy feláras.Sőt,mire mennénk,szinte hely sem maradt...

Az Ikarusznál rengeteg a szállás,sokkal olcsóbban,és egész normális minőségűek.

De mivel érdemi véleményt nem találtam róluk,ezért félve merek foglalni.

2015. febr. 9. 15:24
 1/4 A kérdező kommentje:

Elnézést,Görögországba!

És busszal mennék,az lemaradt.

2015. febr. 9. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Érzésem szerint a kérdés úgy szól, adott csomag adott áron megéri-e adott időpontban, vagy van nála jobb?

De olyat még nem hallottam, hogy valaki azzal jöjjön, adott színű logós cégtől megvegyen-e csak úgy egy valamilyen utat? Lehet, hogy megéri, lehet hogy nem.

Sose a logót nézd, hanem hogy mit kínál. Hasonlítsd össze az ajánlatot más irodák ajánlataival is. A neten mindez egy kattintás.

Aztán ha ebben profi vagy, keress rá mennyi lenne egy adott szállás az adott helyen az adott időben pl a booking.com-on. Elárulom, kb fele annyi. Aztán ha rájössz, te magad meg tudsz mindent venni, ami a nyaralálosdhoz kell, értsd repülőjegyet, szállást, transzfert, többé nem kezdesz utazási irodákkal.

2015. febr. 9. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:

A Booking nem is jutott eszembe,de rá is kerestem azonnal.

hoznék is egy példát.

pl a szállás 2fő / 1 hét,150ezer.Erre még rájönne az utazás(autó nincs,marad az utazási iroda busz,mert hát repülőre nem tellik)

ez ugye még plusz 40ezer nettó.

az ibusznál 130ezer/2 fő a szállás,és ebben benne van az út is.

arra gondoltam hogy az Ibusz pl mennyire segít ha problémám akad(rosszullét,baleset,szálló gondok),vagy milyenek a buszai(régiek,lerobbanósak)

2015. febr. 9. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Te tudod, ahogyan én néztem, az airbnb-n 10eFt/éj ártól kapsz szobákat júliusra, de mondjuk 14 ezerért már szuper helyen szállhatsz meg éjszakánként.

A hotelscombined oldalán 3 csillagos, nagy medencés szálloda szintén egy hétre 120eFt a főszezonban. Persze, ehhez repülőjegyet is kell venned, ami 90-100 euró per fő.

Amiket ajánlottam, azok tényleg nem a legalja szállások.

Nézz szét jól, mielőtt döntesz.

2015. febr. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!