Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 18 éven alul, egyedül, lehet...

18 éven alul, egyedül, lehet kint élni Angliában? [. ]

Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim Manchesterben, ők segítenek de nem tudom lehet e 18 éven alul létesülni ott. Aztán ha lehet is, hogyan zajlik. 17 vagyok, nyelvet beszélem. A pénzt össze tudom szedni, pár száz ezret. De mennyivel érdemes kimenni? Az ottani ismerősökkel meg nem beszeltem bővebben semmiről, úgy volt a szüleimmel megyek de maradnak. Ha van kérdésetek válaszolok, köszönöm előre az útba igazítást.

2015. febr. 5. 10:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te ezzel a gondolkodással inkább útnak se indulj. Teljesen el vagy tévedve.

Persze, lehet feketén dolgozni, aprópénzért sz.. r melót, aztán vagy elkapnak vagy nem, vagy kifizet a munkáltatód vagy nem.

2015. febr. 6. 22:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Öö..tudod aki mer az nyer. Jobb úgymond az aprópénz is (de nekem csak annyi kell hogy meginduljak) mint hogy itthon ne legyen kajára :) Megvalósítható amit írtam?
2015. febr. 7. 00:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem!

18 évet várd meg, utána megvalósítható. Ha az autóval való bizniszt vagy mit, meg a fekete munkát elfelejted. Kemény munkával jó pénzt keresel majd.

2015. febr. 7. 00:30
 14/17 anonim ***** válasza:
A nyelvről még annyit, hogy ha nem tudsz legalább egy középfokú szinten (tehát ha nem tudod megcsinálni a középfokú nyelvvizsgát), akkor nem lesz hosszútávú a történet. Ez a "konyhanyelv" meg a haver sem beszél olyan jól, stb. dolog felejtős. Ha stabilan megy a középfokú nyelvvizsga, akkor van esély. Egyéb esetben a szerződésedet sem tudod elolvasni, nem tudod mit írsz alá..
2015. febr. 7. 00:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Én is külföldön dolgozom, benne vagyok egy rakás külföldi munkát hirdető meg más külföldi magyarok csoportjaiban. 99% esélyed van arra, hogy úgy jársz mint a többi, akiket kihasználnak. Múltkor egy anyuka sírt az egyik csoportban, hogy az utcára került a fia, valaki segítsen. Aki itt került nálunk bajba, azt is az utcáról vakarták össze, szó szerint éhezett már. Átverések, pocsék alja munka, nem fizetik ki őket, stb.

Aki feketemunkát vállal az nagyot kockáztat és az esetek túlnyomó részében nem jár jól.

A nyelvet meg csak azt hiszed, hogy beszéled. Én is nagy mellénnyel jöttem ki, hogy áá, tudok én, nemzetközi kkörnyzetben dolgoztam otthon is. Aztán volt nagy pofáraesés. Neked még tapasztalatod sincs.

2015. febr. 7. 01:20
 16/17 A kérdező kommentje:
5 évet éltem Kanadában. Köszönöm szépen a sok választ :)
2015. febr. 7. 01:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem 6-ot? Biztos? Ha lenne bármilyen élettapasztalatod és nem vagy autista, akkor nem kérdezel ekkora fzsságokat.
2015. febr. 7. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!