Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A regényemhez kéne! Ötletek?

A regényemhez kéne! Ötletek?

Figyelt kérdés
Írok egy ilyen kis regény félét és abba kéne egy kitalált ország, viszont nem tudom így hirtelen, hogy mi legyen. Esetleg nektek van valami ötletetek?
2010. febr. 7. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Etar, Gorhin, Kadmur, Sevor, Andolia, Durhania, Olopenia, Kutirska, Basir, Chuck Norris-Föld:), Zeon, Unkarlant.

Remélem ennyi elég lesz, de ha gondolod az egyikhez kitalálhatomom a részleteket is(városok nevei, földrajzi jellemzők, népek stb.), ha neked nem megy.

2010. febr. 7. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Chuck Norris-Föld :DDD állat...

Meg Csubakkaháza-Alsó...

2010. febr. 7. 20:56
 13/16 anonim válasza:
Én ha ilyesmit szeretnék kitalálni, mindig felírok apró cetlikre szimpi betűket és kihúzom őket. Még soha semmi nem lett úgy ahogy jött, de alapötletekhez nekem sokat segített :D Aztán a többi jön magától. Vagy nem.
2010. febr. 11. 19:42
 14/16 anonim válasza:
Boroldó
2010. márc. 20. 11:08
 15/16 M@x válasza:
Cortado
2010. aug. 10. 19:04
 16/16 anonim válasza:
Mirdícia
2010. aug. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!