Ötletek, mit csináljak egy 5 órás vonatúton?!
Mobiltelefonon játékok?!...
Nincs kicsi rádiód? (azon is lehet zenét hallgatni)...
Nekem a mobilomban is lehet zenét tárolni...
Rubik-kocka?...
Kötés-horgolás?...
Mi lenne, ha vennél egy új könyvet?!...
Vegyél magazinokat, újságokat!...
En is bekattannek zene nelkul...
ha tanulsz nyelvet, akkor tanulj szavakat. de azt kb 1 ora alatt megunod.
Vegyel konyvet, ujat. Esetleg irj egyet.
Vegyel meg ujsagot.
Telefonon lehet radiot hallgatni esetleg?
"Könyvet nem tudok olvasni, mert ami itthon van, már mind kiolvastam."
Talán ideje lenne bővíteni a könyvtáratokat.:)
Én azt csináltam, hogy a Délinél vettem egy xar könyvet kb 500Ft-ért, meg egy csomó kaját, szendvicseket, üdítőket, aztán a vonaton elkezdtem olvasni a könyvet, de hamar megúntam, akkor ettem, ittam, csokit is vettem, és kétfajta üdcsit, meg egy hamburgert, meg egy szndvicset, aztán kimentem kimentem sétálgatni ott a vonaton, aztán visszamentem felhívtam anyámat, mondtam neki hívjon vissza és dumáljon sokat, mert unatkozom, azzal is telt az idő, aztán barátomat is felhívtam ő is visszahívott :)
Aztán megint ettem, közben jött a kaluz, aztán megint olvastam egy kicsit, aztán megint kimentem sétálgattam, aztán jött egy pasi meg egy csaj és beültek a szobámba, akkor átköltöztem egy másik vagonba.
Hja meg előtte így menet közben egy órát aludtam is, de úgy, hogy rájöttem hogy kihúzható a szék. Ilyen szürke székek voltak, és kb 2 óra kínlódás után vettem észre, hogy van rakta egy madzag, amit ha meghúztam, akkor ki lehetett húzni, és tök jól lehetett úgy már fetrengeni rajta.
Na szóval így eltelt az idő :)
Menj oda egy szimpatikus, egyedül utazó fiúhoz/lányhoz. Ha zenét hallgat, kérdezd meg csatlakozhatsz-e (nekem többnyire igennel reagáltak, mikor 1 hétig zene nélkül voltam), vagy valaki, aki csak az ablakon néz ki, próbálj beszélgetésbe elegyedni Vele.
Bár én inkább olvasni szoktam+zene. :) Meg jól tűröm az utazást is, órákig elvagyok a táj csodálatával... :)
Vegyél ki könyvet a könyvtárból.
Vigyél laptopot (ha van olyan, aminek jó az aksija, az enyém simán bír 5 órát) és játssz, olvass azon e-bookot, vagy nézz meg valami filmet.
Tedd a táskád a fejed alá és aludj!
5 ora nem is olyan hosszu ido, mentem mar sokkal tobbet is...
Vegyel nehany sort az utra. Ugy tizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!