Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerinted melyik kontinensen...

Szerinted melyik kontinensen a legjobb élni?

Figyelt kérdés

Szerintem Európa sokkal sokszínűbb, emberibb... Ázsiát hagyjuk inkább, bár biztos vannak jó részei.

Ausztráliával az a bajom, hogy elég egyszínű, bár ami ott van az egyedülálló... Afrikát is hagyjuk.

Szerintettek?

Ezeket a szempontokat vegyétek főleg figyelembe: gazdasági helyzet, persze országonként/államonként változó, természeti adottságok, nyelvek, kultúrák...

2014. dec. 31. 13:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hát gyorsan néztem róla képeket, meg google utcatérképvel átfutottam Hongkongot, tényleg szép, de sajnos elég nagy szmog van arra felé ha jól tudom (Bár melyik nagyvárosba nem, ezért nem költöznék nagyvárosba, viszont értesüléseim szerint a kínai nagyvárosokba van a legnagyobb légszennyezettség).
2014. dec. 31. 21:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Hongkongban nem volt szmog, de ha patyolat tisztaságot keresel akkor Szingapúr a te tereped :D még változatos is, egyaránt jelen van a kinai, maláj, indiai, indinez es egyben a nyugati kultúra is. Sok sikert :D
2014. dec. 31. 21:39
 23/26 A kérdező kommentje:
És oda mégis hogy költözzek ki? Elég lehetetlennek tűnik
2014. dec. 31. 21:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Barhova lehetetlennek tunik kikoltozni ezzel az erovel.

Persze messzebb van, emiatt picit nehezebb, de ne azert valassz egy helyet mert az epp kozel van. Maximum akkor ha semmi kedved nincs kikoltozni és Csak muszájból teszed es minel Közelebb akarsz maradni Magyarországhoz.

2015. jan. 1. 09:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Kerdezo szerintem te nagyon fiatal vagy, mar a kérdésedbol is latszik hogy nem epp reális a gondolkozasod. :D várj par evet, tanulj, eloszor utazz csak ide oda es ha valami megtetszik, akkor gondolkodj a költözködésen.

Masok véleményét erdemes meghallgatni de végső soron te tudod neked mi a legjobb.

2015. jan. 1. 09:23
 26/26 anonim ***** válasza:

Láttad a Ponyvaregényt?

Ott felteszik a kérdést, hogy mi a különbség Európa és Amerika között. A válasz az, hogy "Ugyan az a szhar van ott is, mint itt. De ott vannak az apró különbségek."

Mivel a Világ a tetteid alapján változik, nem a véleményed alapján, igazából az számít, hogy hol találsz magadnak lehetőségeket.

2015. jan. 2. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!