Szerinted melyik kontinensen a legjobb élni?
Szerintem Európa sokkal sokszínűbb, emberibb... Ázsiát hagyjuk inkább, bár biztos vannak jó részei.
Ausztráliával az a bajom, hogy elég egyszínű, bár ami ott van az egyedülálló... Afrikát is hagyjuk.
Szerintettek?
Ezeket a szempontokat vegyétek főleg figyelembe: gazdasági helyzet, persze országonként/államonként változó, természeti adottságok, nyelvek, kultúrák...
6.-s vagyok. Voltál Ázsiában? Nekem hazajönni sokkal nagyobb kultúrsokk mint oda menni.
Ott az emberek sokkal barátságosabbak, nem ilyen búval b...ott birkák mint itt. Figyelnek egymásra, a hatalmas káosz közepette is áttudsz menni úgy az úton hogy nem gázolnak halálra, nálunk inkább odalép a gázra nehogy átérj. A közbiztonság a legtöbb helyen sokkal jobb mint itt és a nyugati világban. Igaz nem keresnek sok pénzt de ott nincs is rá nagy szükség.
Az ottani ízek, szagok, színek semmihez nem foghatok. Az időjárás jó, nincs -20 fok hideg, a tájak gyönyörűek. És még sorolhatnám. Mielőtt ítélkezel menj el és nézd meg, de ne Phuketre meg hasonló turistagettóba menj hanem az igazi Ázsiába.
Európa - USA avagy Japán - Kínia
de teljesen mind 1 hol élek, amíg van pénzem!
Ha meg csóró senki vagyok, tök nyolc hol szenvedek tovább
Engem leginkább Ausztrália vonz, tetszik a táj, az állatok meg minden.
Ázsia is nagyon jó lehet, érdekesek az ottani kultúrák. Leginkább Japán kultúrája tetszik nekem.
Nekem mar volt szerencsém nagyon sok helyen jarni, Ausztrália kivételével az osszes kontinensen.
Magasan Ázsia viszi a primet, a vilag legtutibb helye!!!
Kerdezo, ne mondd hogy nem szereted ha meg nem is voltal ot :)
Azelőtt én is irtoztam tole meg az ázsiai emberektol, tipikus csolatasu egyszeri ember voltam ( mint te ), de a vilagjaras nagyon kinyitotta a gondolkodasomat.
Szamomra Európa nagyon szep de unalmas.
Amerika tul problémás odakoltozes szempontjából, szinte lehetetlen ( kiveve ha behazasodaz valahova)
Del- Amerika erdekes hely, olcso es az emberek kedvesek, viszont a közbiztonság nem tul jo, es egy picit putris.
Ázsia biszi a primet. Hihetetlenül izgalmas, es erdekes, kedves emberekkel , tele lehetőségekkel, a feher embert felistenkent szeretik, szerintem europaikent nagyon jo érzés az hogy mindenki érdeklődve nez rad :)
Ne legyél szűk latokoru, láss világot elobb es utana velemenyezz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!