Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerinted melyik kontinensen...

Szerinted melyik kontinensen a legjobb élni?

Figyelt kérdés

Szerintem Európa sokkal sokszínűbb, emberibb... Ázsiát hagyjuk inkább, bár biztos vannak jó részei.

Ausztráliával az a bajom, hogy elég egyszínű, bár ami ott van az egyedülálló... Afrikát is hagyjuk.

Szerintettek?

Ezeket a szempontokat vegyétek főleg figyelembe: gazdasági helyzet, persze országonként/államonként változó, természeti adottságok, nyelvek, kultúrák...

2014. dec. 31. 13:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Most, hogy kizártál mindent Amerikán kívül, gyakorlatilag túl sok választást nem hagytál.

De mitől egyszínű Ausztrália? Ránéztél a térképre?

2014. dec. 31. 13:47
 2/26 A kérdező kommentje:
Nézd meg... A 4 évszakuk gyakorlatilag majdnem egyforma, csak angol nyelv van, az ausztrál városok, utcák egyformák, viszont nagyon szépek az biztos. Illetve nagy része sivatagos rész, főleg a partmenti területek lakottak...
2014. dec. 31. 13:50
 3/26 anonim ***** válasza:
80%

Heló!

Itt a szeméyles vélemény számít.

Nyelv? Ha te az angolt preferálod a magyar meleltt, jó hogy nem mennél egy rakat helyre. Ha meg valakinek a síkságok jönnek be a hegyek helyett?

Itt az dönt, hogy Neked mi tetszik. Egy hatalmas GDP-vel rendelkező országban is élhetsz szarul, és egy "alacsoynabb szitnen lévő" helyen is lehetsz király.

Én azt írom, hol szeretnék élni legalábbb 2-3 évig: Észak-Amerika, Ázsia (Jaán és a közeli területek), Illetve Európa északi része, valamint Anglia.

2014. dec. 31. 14:34
 4/26 anonim ***** válasza:
89%

Ausztráliával az a baj, hogy ott minden meg akar ölni. Kezdve a napfénytől, a fűben mozgó lényekig minden.

Számomra Európa a legélhetőbb jelenleg. De nagyon szívesen mennék Kanadába a műveltségük és a technikai fejlődési lehetőségek, valamint a magas életszínvonal miatt. Aztán, ha végre lesznek kimagaslóan boraim, szívesen borászkodnék tovább Új-Zélandon. Ott sokkal jobban becsülik a nőket.

2014. dec. 31. 14:37
 5/26 A kérdező kommentje:

Én most néztem Norvégiát, hogy az a legszebb hely az Eu-ban elvileg.

Hát igen, Ausztráliában még az UV-sugárzás is káros, nemhiába kenik magukat az ausztrálok folyamatosan napfényvédő krémekkel, ott a leggyakoribb a bőrrák.

2014. dec. 31. 15:05
 6/26 anonim ***** válasza:
80%
Gyakorlatilag a legelhetobb es legnormalosabb helyet (Azsia) kizartas igy a valasz a Hold vagy Mars stb. De jobb ha te inkabb Amerikaba mesz.
2014. dec. 31. 16:25
 7/26 A kérdező kommentje:
Mi a jó Ázsiában? Egy európai embertől kicsit távol áll az a kultúra, meg utálom az ottani embereket...
2014. dec. 31. 16:38
 8/26 anonim válasza:
92%
Az antarktiszon ott nincs meleged és tudsz hógolyózni
2014. dec. 31. 16:45
 9/26 A kérdező kommentje:
Tipikus magyar hozzáállás..
2014. dec. 31. 17:00
 10/26 anonim válasza:
87%
én ha tehetném valamilyen északi országban élnék.
2014. dec. 31. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!