Van egy 4 millás Cadilackem és kihuztak a a zöldkártyalottón ezzel esélyem bebizonitani hogy el tudom magam kint tartani?
Túlságosan tömör volt a nemem. Picit bővebben, fikció, de lehetséges:
Egykoron szebb napokat látott család leszármazottja, Julis néni a rózsadombon éldegél egy háromszáz milliós villában. A nyugdíja semmire nem elég. Nem dolgozott soha, mert aktív éveiben nem kellett. Eladni nem lehet a házat, mert kiderült, valami sugárzó anyag van a talajban alatt, meg barlang, ami be akar szakadni, csúszik is a hegyoldal.
A néninek van háromszáz milliója, s éhen hal. Be tudja bizonyítani, hogy el tudná tartani magát?
-
Te be tudod bizonyítani, hogy a kocsidat el tudod tartani, vagy csak van? Négy millió itthon sem tétel, ott sem. Egy rosszul kereső ember négyévi fizetése itthon.
Nyelvtudás, magas szakmai kvalifikáció valamely kurrens szakterületen már nyomósabb érv.
A zöldkártyalottót meg elhiszed...
:D
Ha meglenne az angol középfok (de a magyar alapfok sincs...), akkor legalább a Cadillac márkanevet le tudtad volna írni.
Caddy meg zöldkártyalottó... ez nekem olyan tipikus "pistike vetít, de nincs semmi valóságalapja" kérdésnek tűnik.
Harkonnen, már nem először fordul elő, hogy szinte egyszerre és szinte ugyanaz válaszoljuk egy kérdésre.... :))))
Mert nem tudom tartani a pofám, ezért van csak 72%-om
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!