Idén hová mész nyaralni?
Mi Balatonra 1 hét családdal.
aztán még lehet belefér Erdély, meg nekem külön 1-2 utazás.
honnan tudjátok fél évre előre hova mentek?
én azt se tudom jövő 7en mit csinálok lol:)
valószínű olaszországba (de kocsival sátrazni)
azon belül pedig Volterra <33
tél van, hideg van, sötét van.
kell valamiből "táplálkozni". nekem sokat segít, ha arra gondolok hol töltöm el azt a kevés kis szabadságomat.
Te hova mész kérdező?
1.válaszoló vagyok, én azért tudom mert tavaly is ott voltunk és nagyon jól éreztük magunkat, így idén is megyünk:)
én is voltam sartin. egy hét unalmas lesz. :)
idénre norvégiát tervezzük, megnézni tesómékat, egy kalandtúrát olaszországban, és jó lenne októberben visszamenni a spanyolokhoz, de nem látok rá sok esélyt, eléggé megemelte a wizzair az árait. hátha sikerülne egy jó kis akciót kifogni, mint tavaly.
tavasszal valami pár napos belföldi. nyáron vagy Montenegro vagy Horvátország (utóbbit nem lehet megunni). ősszel meg pár nap Balcsi ismerősék nyaralójában.
annyira jó helyeket írtatok, egész nyáron képes lennék üdülni. de sajnos nagyon drága minden, úgyhogy örülök, ha egyszer-kétszer belefér.
mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok, meg persze jó készülődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!