Üdülési csekkemet felhasználhatják saját gyermekeim?
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 19:26
1/3 anonim válasza:
az üdülési csekk névre szól, és csak a tulajdonos használhatja, viszont ha mások is vannak vele, akkor kifizetheti az ő számlájukat is. szerintem nem érdemes megkockáztatni, hogy egy esetleges ellenőrzés során lebukhattok vele
2/3 anonim válasza:
Szia! Mi 2 hete voltunk Hévizen egy szállodában! Előre lebeszéltük a recepcióssal, hogy van üdülési csekkünk, ami nem a mi nevünkön van, simán elfogadták! Pedig a bejelentkező neve és az üdülési csekken szereplő név teljesen más volt, mégsem volt problémánk vele!
Sőt olyat is hallottam, hogy meghatalmazással (amin szerepel az üdülési csekken szereplő személy minden adata) is elfogadták szintén Hévizen, de egy panzióban!
Szerintem megéri megpróbálni, nem szabad eltitkolni, és akkor nincs utólag probléma belőle! Jó nyaralást!
3/3 anonim válasza:
Nálunk sem volt gond, csak az ő személyi igazolványszámukat, lakcímüket kellett megadni... Aztán ellenőrizze, akinek nincs jobb szórakozása...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!