Hogy dontenetek a ferjetekkel ebben a kerdesben?
Figyelt kérdés
Nyaralasi tervekben vannak kulonbsegek ti hova mennetek Brazilia vagy Mexiko?2014. okt. 21. 20:19
1/8 anonim válasza:
Ebben a helyzetben ami most van a világba-sehová. Örülnék ha kettesben lehetnék a helyedben a társaddal. A mostani helyzet nem rongyrázásra való, mert senki nem garantálja, hogy pár hónap múlva nem lesznek a hadköteles pasik behívva és ezen kivül még 100 alternatíva van a -nem utaznékra..
2/8 anonim válasza:
Off: 1-es: milyen háborúra számítasz? Vagy csak puffogsz és károgsz, mert nem tetszenek a választási eredmények?
On: Ha 50-50%, akkor kalapba tennénk és húznánk egyet :)
3/8 anonim válasza:
De jó nektek,hogy ilyen helyekre mehettek!
Én Mexikót választanám
4/8 anonim válasza:
2-es Ha már tájékozatlan vagy, akkor legalább ne hangoztasd ennyire:D Nézd már meg légyszike, hogy 2015-ben mikor indul a hadkötelezettség?:)
Kis informálódás és olvasottság bizony rád férne, a tájékozottságról már ne is beszéljünk:)
5/8 anonim válasza:
Szerintem Brazília, Mexiko nekem kicsit veszélyesnek tűnik...
6/8 anonim válasza:
Először nézzetek utána, hogy hol mit lehet megnézni, hol van több olyan hely, program, ami mindkettőtöket érdekelhet. Nézzetek ajánlatokat, képeket. Amelyik mellett több a pont, oda menjetek. Azt is kell nézni, hogy esetleg van e valamilyen követelmény, ha oda akartok menni. Pl ha Egyiptom a listán lenne, oda kéne egy csomó védőoltás. Ilyesmire gondoltam, lehet specko vizum kell valahova és bonyolult beszerezni, akkor inkább oda kell menni, ahova egyszerűbb eljutni. Ha anyagi oldal számít, akkor az is kapjon döntő szerepet.
7/8 anonim válasza:
Én Mexikóba mennék/megyek tavasszal. Brazília valahogy nincs a bucket listámon. Ha Dél Amerika akkor inkább Chile, Peru és Bolívia.
8/8 anonim válasza:
Ja és első.
Az utazásnál nincs jobb dolog a világon.
"Minden utazás egy korty az élet vízéből"
Az egyetlen olyan dolog (az élmény) amit senki soha nem vehet el tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!