Béccsel kapcsolatosan csak én vagyok ezen a véleményen?
Voltam egy hete Bécsben, családdal meg rokonokkal mentünk.
Megnéztük az itt található nevezetességeket, amik szépek s korhű állapotban tündököltek, de maga a város egyáltalán nem fogott meg.
Az aluljárók koszosak, rideg a környék...
Nevezetességeket leszámítva komolyabbra számítottam.
"Az aluljárók koszosak, rideg a környék... "
Biztosan az osztrák fővárosra gondolsz te is? valami külvárosban, ahol afrikai bevándorlók, románok, magyarok (?!) és cigányok laknak TALÁN koszos az aluljáró, de a belvárosban kizárt. És hogy BÉCS rideg lenne?
Nekem az egyik kedvenc városom a világon sok egyéb mellett, de mindenképpen a dobogón.
Ahogy említettem a nevezetességek s régi korhű, immár lakóépületek szépek. Lakosság zöme kínai, négerek is szép számmal vannak. Majdhogynem az idősek alkotják a régi nemzetet.
Ha teheted menj el most még az ünnepek előtt.
Minden téren egy nagyon fejlett régióra számítottam. Az épületek szépek, de mást nem nagyon lehet elmondani...
Voltam jó párszor Bécsben, de szemetet még nem nagyon láttam aluljáróban... Ráadásul idén a második volt a legélhetőbb városok listáján, nyilván, nem véletlenül.
Személy szerint nem élnék ott, de laknak ott ismerőseim, húszas korosztály, dolgoznak, tanulnak, szeretnek bulizni, ők imádják a kinti életet, nem terveznek a közeljövőben költözni.
En Becsben elek, de te nem tudom hol jarhattal ha azt irod hogy a Becsiek "zome kinai". Most vagy kitalaltad, vagy a "zome" szo jelentesevel nem vagy tisztaban. Azt jelenti hogy a tobbsege.
Itt is elnek bevandorlok, mint mashol is Ny.Eu-ban, de messze nem kinaibol van a legtobb, hanem (volt) jugobol, torokbol, de meg arabbol is sokkal tobb van mint kinaibol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!