Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha utazási irodában megyek...

Ha utazási irodában megyek szakmai gyakorlatra, mit kell majd csinálnom?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Hiperkorrigálni...
2010. jan. 20. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:

amit mondanak.

melyik utazási irodába mész?

nálunk a weblapon kell adatokat felvinnie a gyakornoknak, partnereket hívogatni és egyeztetni, stb. nem nehéz feladatok.

2010. jan. 20. 11:25
 3/6 anonim válasza:

Nekem takarítanom kellett és néhány iratot sorrendbe tenni, postára és papírboltba menni.

Szóval nem tudtam meg sokmindent az utazási iroda működéséről.

2010. jan. 20. 12:43
 4/6 anonim válasza:
Én két helyen is voltam ('08-ban és '07-ben) és nagyjából a már itt felsorolt feladatokat kellett elvégeznem. Amúgy a rád bízott feladatok komolysága nagyban annak a függvénye,hogy mennyi időre mész gyakorlatra. Én csak 1-1 hónapot voltam és a szakmai feladatok csúcsppontja a repjegykeresés(Worldspanban ill. a Vista saját,magyar nyelvű progijában), illetve vouchernyomtatás, számlaírás (Amadeus progival) és külföldi szállodákkal való levelezés/faxolgatás volt.
2010. jan. 20. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam a gyakornokok elsőnek megtanulják a kínálatot. Az összes prospektust, amiből dolgozunk átnézik, hogy melyik iroda mit kínál. Jó, ha tisztában vannak azzal, hogy melyik országnak mely területei azok, ahova utasokat küldünk. Amennyiben ez megvan, utána ülnek számítógép közelébe. Itt megmutatjuk nekik hogy néz ki egy foglalás a saját rendszerünkön belül. Megtanulnak hírleveleket készíteni. Megtanulnak árajánlatot kérni, mik azok a dolgok amiknek feltétlenül szerepeli kell egy ajánlatkérő levélben ,vagy akár egy foglaló emailben.

Megtanulnak árajánlatokat készíteni,számolni.

Mi foglalkozunk jegy értékesítéssel is, ezeknek mind -mind külön programjuk van.

A foglalás véglegesítésén kívül mindent el tudnak látni.Sok sikert ha mész!

2010. jan. 21. 09:28
 6/6 anonim válasza:
Utolsó! Mondd, hogy még ott dolgozol! Én szívesen mennék ilyen helyre. Mindent meg szeretnék tanulni!
2011. febr. 14. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!