Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kalifornia vs. Ausztrália NSW?

Kalifornia vs. Ausztrália NSW?

Figyelt kérdés

A két hely valamelyikére szeretnék költözni hamarosan, de nem tudok dönteni.

Ausztráliában Sydney jöhet szóba.

Szerintettek melyik a jobb, szebb?

2014. aug. 27. 09:49
 1/4 szabina555 ***** válasza:
57%

Ausztráliában még nem jártam, így azt nemtudom, Kalifornia viszont király. sokminden van ott, gyakorlatilag tengerpart, hegy, tó, stb. pár órán belül. mindent tudsz csinálni, amit akarsz.

Viszont az biztos, hogy mindkettőhöz kellő mennyiségű pénz kell, Kaliforniába kell vízum is, amit nehezen kaphatsz meg.

Ausztráliát nemtudom, talán oda nem kell vízum, vagy ha kell is, biztos könnyebb megkapni.

2014. aug. 27. 12:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi! Azért nem akarok Kaliforniába költözni, mert mostanában mindenki oda akar, én valami különlegesre vágyom, szerintem Ausztrália jobb.
2014. aug. 27. 19:32
 3/4 anonim válasza:

whoa whoa whoa hogy mi? "Ausztráliát nemtudom, talán oda nem kell vízum, vagy ha kell is, biztos könnyebb megkapni"

már hogyne kellene és egyáltalán nem könnyebb megkapni, de hogy a kérdésre válaszoljak, Ausztrália! mert minden téren jobb

2014. aug. 29. 09:08
 4/4 szabina555 ***** válasza:

igen, azóta én is utánaolvastam Ausztráliának, mert azzal tényleg nem voltam képben. csak én naivan azt hittem, hogy oda könnyebb. de tévedtem.

2014. aug. 29. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!