Ausztrália vagy USA a jobb?
USA: Kalifornia és Florida része jöhet csak számításba.
Ausztrália: az egész
Én innen a saját kis tudatlanságomból kiindulva inkább Ausztráliát választanám.
Az USA-ban nem tetszik az a sok felfegyverzett őrült az aussik egy kicsit békésebbek és nincs úgy átmosva az agyuk nincsenek állandó félelemben tartva valamiféle rettenetes ellenségtől. Földrésznyi ország de nem törekednek világuralomra.
Nekem sokkal szimpatikusabbak. Mintha egy kicsit kimaradnának a világ sodrásából...élik a saját kis életüket és tesznek másokra.
Viszont fejlett ország, mindent megkaphatsz. Sőt az éghajlat meg a déltengeri szigetek, országok közelsége miatt talán egy kicsit több egzotikumhoz hozzá lehet jutni pl. fűszerek, zöldségek, gyümölcsök terén.
Melbourne, Adelaide, Sydney, Perth -- negy ausztal varos a legelhetobb Top 10-ben.
Ezen felul Ausztria, Kanada, Finnorszag es Uj Zeland kerult elo. Az USA veletlenul se.
Mindenkinek, amit szeret.
Én fél karomat odaadnám, hogy Los Angelesben élhessek, szóval nekem USA.
Ausztrália.
4. Miért élnél annyira ott? Miben jobb, mint mondjuk Ausztrália?
"4. Miért élnél annyira ott? Miben jobb, mint mondjuk Ausztrália?"
Nem tudom, hogy mennyivel jobb, mint Ausztrália, Ausztráliában ugyanis még sosem jártam. Los Angelesben viszont igen, és nagyon-nagyon jól éreztem meg.
Ugyebár a Föld nevű bolygó kb. 99,99%-ról elmondhatja az ember, hogy nem volt még ott, ergo nincs senkinek olyan alapja, miszerint tényleg kijelenthetné, mi a legjobb, és mi nem.
Viszont vágyam attól még lehet, nem? Hát nekem Los Angeles az!! Az életemben sehol még éreztem még magam olyan jól, mint USÁban, amikor (sajnos csak három hétre) ott voltam. Minden vágyam ott élni, de úgyis tudom, hogy erre vajmi kevés esélyem van a szabályok miatt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!