Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ausztrália vagy USA a jobb?

Ausztrália vagy USA a jobb?

Figyelt kérdés

USA: Kalifornia és Florida része jöhet csak számításba.

Ausztrália: az egész

2014. aug. 26. 00:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Én innen a saját kis tudatlanságomból kiindulva inkább Ausztráliát választanám.

Az USA-ban nem tetszik az a sok felfegyverzett őrült az aussik egy kicsit békésebbek és nincs úgy átmosva az agyuk nincsenek állandó félelemben tartva valamiféle rettenetes ellenségtől. Földrésznyi ország de nem törekednek világuralomra.

Nekem sokkal szimpatikusabbak. Mintha egy kicsit kimaradnának a világ sodrásából...élik a saját kis életüket és tesznek másokra.

Viszont fejlett ország, mindent megkaphatsz. Sőt az éghajlat meg a déltengeri szigetek, országok közelsége miatt talán egy kicsit több egzotikumhoz hozzá lehet jutni pl. fűszerek, zöldségek, gyümölcsök terén.

2014. aug. 26. 01:43
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
En is Ausztraliara szavazok, sokkal szimpatikusabb es bekesebb helynek tunik mint az USA.
2014. aug. 26. 02:29
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Melbourne, Adelaide, Sydney, Perth -- negy ausztal varos a legelhetobb Top 10-ben.

Ezen felul Ausztria, Kanada, Finnorszag es Uj Zeland kerult elo. Az USA veletlenul se.

2014. aug. 26. 03:43
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Mindenkinek, amit szeret.

Én fél karomat odaadnám, hogy Los Angelesben élhessek, szóval nekem USA.

2014. aug. 26. 07:25
 5/12 stiw válasza:
94%
Én jómagam Ausztráliában születtem, és jelenleg is itt élek (9,5 évet éltem M.o-n), és AUS egy fantasztikus hely. Melbourne városában lakom. Kedvesek az emberek (persze, itt is vannak selejtek), boltban megkérdezik, hogy vagy, tenger. USA-ban még nem voltam, de ott fogok dolgozni majd, így jelenleg nem tudom összehasonlítani. Egy szó mind száz, Ausztrália egy pazar hely :)
2014. aug. 26. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Ausztrália.

4. Miért élnél annyira ott? Miben jobb, mint mondjuk Ausztrália?

2014. aug. 26. 09:31
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
floridaban is koszonnek elore az utcan boltban mindenhol es megkerdezik hogy vagy, mi ujsag? csupan illembol mert igazabol nem erdekli oket. new yorkban mar mas a helyzet. ott le sem sz...jak a fejedet. ausztraliaban nem jartam meg de biztos jo ha valaki a varost szereti. mert vagy szajba rug egy kenguru vagy megcsip egy meduza vagy megesz egy capa, es ott meg a krokodil is bemegy a sos vizbe. szoval.... nekem florida.
2014. aug. 26. 12:52
 8/12 stiw válasza:
14%
Azért a veszélyes állatok nem csak úgy kóborolnak az utcán. Oké, pók előfordul, de a többi azért már extrém. Ha elmész valahova, tudod mire számíthatsz. De a városban nem fogsz kígyóba és krokodilba botlani. A krokik is inkább északon vannak.
2014. aug. 26. 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"4. Miért élnél annyira ott? Miben jobb, mint mondjuk Ausztrália?"

Nem tudom, hogy mennyivel jobb, mint Ausztrália, Ausztráliában ugyanis még sosem jártam. Los Angelesben viszont igen, és nagyon-nagyon jól éreztem meg.

Ugyebár a Föld nevű bolygó kb. 99,99%-ról elmondhatja az ember, hogy nem volt még ott, ergo nincs senkinek olyan alapja, miszerint tényleg kijelenthetné, mi a legjobb, és mi nem.

Viszont vágyam attól még lehet, nem? Hát nekem Los Angeles az!! Az életemben sehol még éreztem még magam olyan jól, mint USÁban, amikor (sajnos csak három hétre) ott voltam. Minden vágyam ott élni, de úgyis tudom, hogy erre vajmi kevés esélyem van a szabályok miatt. :(

2014. aug. 26. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy megjegyzem, hogy Ausztráliára éppúgy nem lenne esélyem, szóval... Tök mindegy, hogy NEM megyek. :(
2014. aug. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!