Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nei porira megünk Görörgország...

Nei porira megünk Görörgországba! Milyen ott a víz?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretem a piszkos vizeket.Tudom,hogy ez tenger és tiszta,de ha valaki járt már ott nem tudja megmondani,hogy a hullámok nagyon felkavarják a homokot? Vannak halak a vízben mert az jó lenne. :)

2014. aug. 17. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a piszkos vizet es szeretnel halakat latni a vizben nem lenne jobb otlet egy nem homokos partot valasztani? Nem olyan veszes a dolog amugy, de ilyen igenyek mellett en nem lepodnek meg, ha csalodottan ternel haza.
2014. aug. 17. 19:52
 2/6 yakumo18 ***** válasza:
Osztom az első véleményét, ha kristálytiszta vizet szeretnél akkor ne Neo Porit válaszd. Bár szerintem a maga homokos viszonylatában egyáltalán nem piszkos.
2014. aug. 17. 20:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi hát már nem tudok mást választani mert holnap indulunk. Nem kell,hogy a víz kristálytiszta legyen csak lássak valamit a víz alatt.
2014. aug. 18. 09:19
 4/6 yakumo18 ***** válasza:

Ami azt illeti nem úgy kell elképzelni hogy korral zátonyok, és némó halak uszikálnak. Kis halak vannak, de többnyire átlagos szürkés vagy barnás színűek.

Azokat a halakat jóval beljebb lehetne találni :)

Sün is csak a sziklás részeknél van. Medúza az előfordulhat.

Tiszta a víz, látod az alját.Kagylót viszont sokat lehet találni, pláne a reggeli órákban. Csavartházasat is, de abba szinte mindig van rák. Tavaly csak 1-2 üreset tudtam haza hozni. Megölni meg nincs szívem csak mert tetszik az a kagylóház. Ha szemfüles vagy, és búvárszemüveggel keresgélsz, akkor kisebb nagyobb rákollókat is találhattok.

Mi egy hát múlva indulunk majd Tolo-ba.

Jó utat nektek ! Hidd el, jó lesz az majd ;)

2014. aug. 18. 14:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi már itt vagyunk,nagyon jó igaz van egy csomó medúza de kicsi átlátszóak és nem csípnek,még meg is fogtunk őket. Cukik. :) Tiszta a víz semmi gond vele köszi a válaszokat.
2014. aug. 23. 14:04
 6/6 yakumo18 ***** válasza:

Nagyszerű :)) Örülök neki !! Sejtettem hogy jó lesz az majd :) Érezzétek jól magatokat !!

Holnap után indulunk mi is Tolo-ba, már várjuk nagyon :DDD

2014. aug. 23. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!