Fenx kérdése:
Hova menjek nyaralni?
Figyelt kérdés
Sziasztok augusztusba lesz a szülinapom és a párommal el szeretnénk utazni valahova...tavaj Párizsban voltunk az csodálatos volt...Idén valami melegebbre gondoltam mint tengerpart vagy valami...vagy Miami NewYork ilyesmi helyekre...Mit javasoltok? Persze az ár is legyen elfogadható2014. jún. 20. 09:57
11/17 A kérdező kommentje:
Nem ugy értettem a fényűzést ahogy nektek lejött...csak mikor az ember az év 350 napjat ledolgozza nem biztos h egy Horvát tengerparton szeretné tölteni azt a kis időt amit pihenhet. Meg ibizán csak 1szállást néztem még ami nem lenne kicsit sem drága ha legalabb 4en mennénk de mi csak 2en szeretnénk így nem éri meg. Lasvegasba mar talaltam 200€ert szallast 3 csillagos szallodaba 2fonek 1hétre sztem ez nem drága. Mondjuk olyan 500€ bol gondoltam kihozni de ha a repjegy idobe megvan veve az se veszes csak erdekelt ki mit ajánl bár eszméletlen h 1kérdést nem birnak ki a magyarok kritizálás v beszólás nélkül...hihetetlen. Az értelmes válaszokat nagyon köszönöm
2014. jún. 20. 15:41
12/17 anonim válasza:
magyarok? miért te nem magyar vagy?
nem tudom 500 eurobol mit lehet kihozni.... nekem egy före volt a tavalyi nyaralásom 1500 euro és nem fényüzö helyre csak a zöldfoki szigetekre
13/17 anonim válasza:
Senki nem kritizált, csak ellentmondás van abban, amit írtál.
Én javasoltam a tengeri hajóutat. Vélemény?
14/17 A kérdező kommentje:
...épp tegnap néztem hajóutakat találtam is párat ami érdekelne is csak még azt nem tudom h hogyan kivitelezhető az odaút
2014. jún. 21. 12:19
15/17 anonim válasza:
Velencéből, Genovából is indulnak jó utak, különböző hajóstársaságok, különböző árfekvésben. Ha ragaszkodsz É-Amerikához, ugyanígy kivitelezhető. Van olyan utazási iroda, ahol rep.jeggyel együtt tudsz foglalni.
16/17 anonim válasza:
Még ez jutott eszembe: [link]
Én ide mennék egy igazán fényűző, romantikus nyaralásra a párommal. Maga a város is egy csoda :) (15. vagyok)
17/17 A kérdező kommentje:
Nem semmi:)köszönöm
2014. jún. 23. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!