Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova menjek nyaralni?

Fenx kérdése:

Hova menjek nyaralni?

Figyelt kérdés
Sziasztok augusztusba lesz a szülinapom és a párommal el szeretnénk utazni valahova...tavaj Párizsban voltunk az csodálatos volt...Idén valami melegebbre gondoltam mint tengerpart vagy valami...vagy Miami NewYork ilyesmi helyekre...Mit javasoltok? Persze az ár is legyen elfogadható
2014. jún. 20. 09:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha elfogadható árat szeretnél, és elég sok helyen nem voltál még, akkor miért nem próbálod meg a Földközi-tenger környékét?

Árban is, időben is jobb, mint tíz órát repülni és elkölteni cserébe egy kétfős nyaralás árát?

Nehéz a mediterrán régió olyan pontjára böknöd, amelyik ne lenne jó.

Próbáld meg.

2014. jún. 20. 10:20
 2/17 A kérdező kommentje:
ez sem rossz ötlet, Ibizát néztem valamelyik nap de a szállás elég drága volt a repjegynek már utána se néztem. Mindenképpen valami "fényűző" helyre szeretnék menni, Las Vegast is néztük az nem volt drága meg jól is hangzik nem tudom mi lenne az igazi, nem kifejezetten pihenni mennénk, hanem szórakozni(nem bulikra értem), új kultúrát megismerni, de persze emellett fontos, hogy ki is tudjunk kapcsolódni. Meg jó lenne valami olyan hely, ahol kipróbálhatok olyan dolgokat amit itt nem...eddigi tapasztalataim alapján mint például cápákkal úszás vagy raftingolás ilyesmi
2014. jún. 20. 10:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Hawayra megyek holnap. Ha akarsz te is jöhetsz.
2014. jún. 20. 10:38
 4/17 A kérdező kommentje:
köszi de csak augusztusba lesz szabi...mennyiből jön ki ha megkérdezhetem? Pestről mész?
2014. jún. 20. 10:40
 5/17 anonim válasza:
71%

szerintem menjetek Bulgáriába.:)

ui: kérdező, el ne hidd már a 3.válaszolónak:D le se tudja írni, hogy Hawaii :):)

2014. jún. 20. 12:23
 6/17 anonim ***** válasza:
ha már Ibizát sokallod- Las Vegas..Miami..és a fényüzö helyek akkor mégis hogyan jöhetnek szoba?
2014. jún. 20. 12:55
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

A fényűzés néha sznobizmust is takar, az pedig többnyire kényszeredett megfelelés mások igényeinek.

T. kérdező, ha te magad nem veszed a fáradságot, hogy végignyálazz repülőjegy ajánlatokat és szállás árakat, miért várod ezt el tőlünk?

Persze még mindig nincs veszve semmi, elvégre azért válaszolunk, hogy segítsünk. De ha elmondanád mennyiből és mit szeretnél no meg mennyi időre, milyen közlekedéssel és egyéb elvárásokkal, lehet még súgnánk is valami fényűzőt :)

2014. jún. 20. 13:01
 8/17 anonim ***** válasza:

re5. Kérdező se a tavaly szót...

A kérdésre válaszolva, Ibiza tuti hely, de ezek szerint nektek túl közel van. Tengerjáró hajó?

2014. jún. 20. 13:18
 9/17 anonim ***** válasza:
8. nem az volt a baj Ibizával, hogy közel van...hanem hogy már a szállás is drága volt a kérdezönek. :-DD
2014. jún. 20. 13:24
 10/17 anonim ***** válasza:
re9. Hát még a többi :)))
2014. jún. 20. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!