Londonban vagy Miamiban lehet olcsóbban ruhákat, cipőt
venni?
Szerintem a Kispesti piacon olcsóbban vehetsz ruhát és cipőt, mint Londonban vagy Miamiban! :D
(Már mindjárt az utazási költséget is megtakaríthatod.)
2010. jan. 3. 20:08
Úristen egyes embereknek milyen problémáik vannak!
2010. jan. 3. 20:19
3/13 anonim válasza:
2010. jan. 3. 20:25
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Nem értem miért kell leugatni rögtön. Valószínűleg a közeljövőben mindkét helyre lesz lehetőségem eljutni, és azt szerettem volna tudni, hol lehet olcsóbban márkás ruhákat venni, hogy melyik helyre érdemes annyival több pénzt vinnem, hogy vásároljak.
Ha a repülőjegyek, a szállás árát is figyelembe vesszük, akkor talán Angliában.:) Viszont nem feltétlenül éred el az amerikai szubkultúra ruháit, ha ilyenekre vágysz. Londonban nagyon olcsón lehet vásárolni kifutó vagy kifutott fazonokat, illetve nem márkás termékeket.
2010. jan. 3. 20:56
6/13 A kérdező kommentje:
No, ez attól függ... Miamiban vagy Miami környéken? Lesz autód? Mert minden amerikai nagyváros környékén találsz a strip mallokban olyan outletet hogy nem hiszed el az árakat. Ha van helyi ismerős, az nem árt.
2010. jan. 3. 23:34
8/13 anonim válasza:
Szerintem ott sokkal olcsobbak a ruhák mint itt,de szerintem Londonban még olcsobbak,egyik barátom ott él és azt mondja olcsóbb,mint Magyarországon.
2010. jan. 4. 00:02
Hihetetlen hogy a magyar ember milyen féltékeny,és rosszindulatú.Én nem tudom megérteni, ha valaki feltesz egy kérdést itt, miért kell megalázóan és lebecsmérelve beszélni ilyen cinikus stílusban.Fáj valakinek,ha a másik embernek van rá lehetősége és meg teheti?Ez tipikus magyar szokás, turkáljunk a másik pénztárcájában, és ha neki több van mint nekem akkor szóljuk meg.Vicc, ezek az emberek olyan szegényesek és szánalomra méltóak.
Bocsi kedves kérdező, tudom nem ez volt a kérdés, de már a sokadik ilyen irigykedő válasz olvasása után ki kivánkozik belőlem. Szerintem a ruha és minden egyéb ruházati cikk inkább Miaimaban olcsóbb,Londoban sokkal drágább ha átváltasz pénzt.Ott éltem onnan gondolom.Tehát Miami szerintem.
2010. jan. 4. 21:59
Azt elfelejtettem, hogy Londonban az igényesebb( nem piaci) ruhák drágábbak ha nem kint kapod a kereseted. Ha int élsz és fontban kapod a fizetésed tényleg olcsóbb, de turistaként nem.
2010. jan. 4. 22:02
Kapcsolódó kérdések: