Hogyan igenyelhetem az adokedvezmenyt Londonban elek? A munkahelyem nem intezi, es nem von le jarulekot sem
Pontosan úgy ahogy az első írta.Én is kint dolgozom,és önadózó vagyok.Fel kellett hívni egy telefonszámot,és jeleznem kellett,hogy küldjék el a nyomtatványokat,majd elmondtuk,hogy havonta szeretném fizetni a járulékokat és nem egy összegben.(most várom a levelet)
Ha nem fizetsz adót,semmi járulékot akkor nincs mit visszaigényelned.Akkor nagyobb bajban leszel.De gondolom adózol..vagy nem?
Ha nem adózolés nem fizetsz járulékokat,akkor fizetheted visszamenőleg. büntetéssel és kamatokkal együtt. Ráadásul a cég tuti leadta az adóhivatalnak,hogy önadózó vagy.
Mióta nem fizetsz?
második vagyok.
Fel kell hívnod az adóhivatalt,és meg kell mondanod,hogy 2 hónapja dolgozol,és adózni szeretnél.Ők mindent el fognak neked mondani a telefonban,és ők küldik majd a papírokat.Mivel 2 havi adót már fizetned kellett,így ezeket utólag be kell majd fizetned.Minél előbb intézd el,hogy ne verjenek rád komoly büntetéseket.(elég sokba kerülne akkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!