Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti hova vándorolnátok ki...

Ti hova vándorolnátok ki legszívesebben?

Figyelt kérdés

Ki szeretnék vándorolni,de nem tudom,hogy hova érdemes.

Nekem elsősorban USA,Anglia és Spanyolország jön be.

Németül nem tudok tehát az kizárva.

Franciaország és Olaszországgal mi a helyzet,ott nagy a munkanélküliség?

2014. máj. 28. 14:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

És ők melyik városban élnek(melyik városokat dicsérik)?

Mert New Yorkba tuti nem mennék sok rosszat halottam a városról.

2014. máj. 29. 10:57
 12/16 anonim válasza:
Én az Egyesült Királyságba tervezek kivándorolni de nem csak a pénz miatt szeretem azt az országot. Tetszenek még a skandináv országok illetve Ausztrália Új-Zéland és Kanada is. Az USA nem a magas bűnözés és hülye akcentus miatt.
2014. máj. 29. 12:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Akkor remélem,hogy kijutsz majd az Egyesült Királyságba,sok sikert!

Én is tervezem majd később,de még nem tudom,hogy hova.

2014. máj. 29. 12:47
 14/16 goaus ***** válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de Angliában már nem csak London van lelakva, hanem az egész sziget. Az a pár kisváros ami még nincs, max 2-3 év és szintén le lesz. Tavaly 500 ezer felett volt az új bevándorlók száma. A mi városunkban egy év alatt észlelhető a változás, főleg bűnözés terén. Én most épp Ibizán vagyok, ha teheted a spanyolokhoz gyere, csak az a baj, innen meg épp Angliába mennek tömegesen mivel nincs munka... Utána kell nézni itt mi számít jó szakmának, mert azt látom szakmunkát itt se kedvelik.:) Amúgy kanada, usa, új-zéland és ausztrália jó helyek, de nem egyszerű a vízum, és messze is vannak. Mi most megyünk majd tovább au-ba, hiába van messze, én azt szeretem a legjobban.:)
2014. máj. 29. 23:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Koszi,mostmar nemhiszem,hogy Angliaba koltoznek,es tudom,hogy London es sok varos le van mar lakva.

Most inkabb az Usa tunik jobbnak.

2014. máj. 30. 08:55
 16/16 anonim válasza:
Japan
2016. júl. 21. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!