Ti hova vándorolnátok ki legszívesebben?
Figyelt kérdés
Ki szeretnék vándorolni,de nem tudom,hogy hova érdemes.
Nekem elsősorban USA,Anglia és Spanyolország jön be.
Németül nem tudok tehát az kizárva.
Franciaország és Olaszországgal mi a helyzet,ott nagy a munkanélküliség?
2014. máj. 28. 14:58
11/16 A kérdező kommentje:
És ők melyik városban élnek(melyik városokat dicsérik)?
Mert New Yorkba tuti nem mennék sok rosszat halottam a városról.
2014. máj. 29. 10:57
12/16 anonim válasza:
Én az Egyesült Királyságba tervezek kivándorolni de nem csak a pénz miatt szeretem azt az országot. Tetszenek még a skandináv országok illetve Ausztrália Új-Zéland és Kanada is. Az USA nem a magas bűnözés és hülye akcentus miatt.
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor remélem,hogy kijutsz majd az Egyesült Királyságba,sok sikert!
Én is tervezem majd később,de még nem tudom,hogy hova.
2014. máj. 29. 12:47
14/16 goaus válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de Angliában már nem csak London van lelakva, hanem az egész sziget. Az a pár kisváros ami még nincs, max 2-3 év és szintén le lesz. Tavaly 500 ezer felett volt az új bevándorlók száma. A mi városunkban egy év alatt észlelhető a változás, főleg bűnözés terén. Én most épp Ibizán vagyok, ha teheted a spanyolokhoz gyere, csak az a baj, innen meg épp Angliába mennek tömegesen mivel nincs munka... Utána kell nézni itt mi számít jó szakmának, mert azt látom szakmunkát itt se kedvelik.:) Amúgy kanada, usa, új-zéland és ausztrália jó helyek, de nem egyszerű a vízum, és messze is vannak. Mi most megyünk majd tovább au-ba, hiába van messze, én azt szeretem a legjobban.:)
15/16 A kérdező kommentje:
Koszi,mostmar nemhiszem,hogy Angliaba koltoznek,es tudom,hogy London es sok varos le van mar lakva.
Most inkabb az Usa tunik jobbnak.
2014. máj. 30. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!