Ki szeretnék menni külföldre egy fél évre tanulni. Lehetőségek?
Figyelt kérdés
Szóval már elég régóta gondolkozom ezen, és néztem már ezzel foglalkozó oldalakat, de sajnos mind túl drága számomra, nincs rá több százezer forintunk. Cserediákot fogadni sem szeretnék. Van-e más lehetőség, esetleg valami családnál? A repülőjegyet természetesen mi állnánk, és az egyéb költségekre is szánnánk pénzt, de részletben (havonta fizetve). Vagy inkább felejtsem el az egészet? :(2009. dec. 26. 18:19
1/2 anonim válasza:
Elég nehéz lehet már csak a nyelv miatt is de ha tudod kiválóan a nyelvet akkor sztem megoldható,pl.nekem az a bajom hogy magyarul beszélek de nem vagyok magyar állampolgár és nem tudom a saját nyelvemet csak a magyart és engemet érdekelne a rendőri pálya csak annyi hogy HUN-ba nem mehetek mert a rendőrire csak a saját állampolgársággal lehet menni és én mármint említettem nem tudom a saját nyelvemet nem tudok mit kezdeni elég rossz
2/2 anonim válasza:
Én aupair vagyok, Németországban! (babysitter) 20 éves vagyok, és én a nyelv miatt jöttem ki! Sose bánnám meg...nem kerestem magam sz..rá, mert nem ez a lényege! A nyelvtanfolyam volt...folyékonyan beszélek németül! Mármint nem hibátlanul, de egész jól! Ha szereted a gyerekeket, van türelmed, és a nyelv miatt akarsz külföldön lenni, akkor én ezt ajánlom neked! Nekem az egész kiút max 50ezer forintba került! Már csak 3.5 hónapom van hátra az egy évből... de tapasztalatot szereztem, önállósodtam, nyelvet beszélem, barátokat szereztem, szerelmet is találtam, igaz nem a megfelelőt...de itt minden rajtad múlik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!