Kiköltöznénk Manchesterbe! Nehéz dolgunk lenne?
Figyelt kérdés
Kezdőtőkénk megvan, apámmal mennék, ő több mint 20 éve burkoló. Rengeteg helyen dolgozott, köztük Németország, Hollandia, Berlin, Írország, Svájc, Ausztria, stb.
Én 18 éves vagyok, kint fejezném akkor be az iskolát. Milyen nehéz lenne neki találni valamilyen jó fizető munkát? Tudom róla, hogy nagyon jól dolgozik, mindenhol dicsérik ahol dolgozott és őt akarják, hogy visszamenjen. Lakhelyet olcsón milyen nehéz lehet találni? Akár holnap is mennénk...
2014. ápr. 19. 20:35
11/11 anonim válasza:
Miért is ne hallgasson rám? Te aztán nagyon tudod, miért is jöttem haza... NEM KULLOGTAM ;)) Mindenkinek más a véleménye, amit megosztunk egymással, és a kérdező majd eldönteni kinek hisz, vagy a saját bőrén tapasztalja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!