Először fogok repülni Ferihegyről Manchesterbe. Mik a sorrendek a felszálláshoz?
Ha online check-in-t választasz, és kinyomtatod a beszállókártyát, nem kell a check-in pulthoz sorban állnod. Először átmész az átvilágításon, ott a szalagra teszed a kézipoggyászod, megnézik a beszállókártyád. Utána átmész a vámmentes bolton keresztül a váróba, ahol a táblán majd jelezni fogják, a te járatodnál melyik kapunál kell beszállni. Aztán amikor kiírják, a táblák alapján könnyen beazonosítható, meg akkor általában elindul a tömeg is :) A beszállókapun megnézik a személyid/útleveled, attól függ, melyikkel utazol, majd a repülőn még egyszer megnézik a beszállókártyád.
Nagyjából ennyi, amúgy minden tök világosan ki van táblázva, meg ha valami nem világos, kérdezz meg valakis a személyzetből :)
Jó utat! Manchester nem rossz város, nekem tetszett.
Na tehát, ha van otthonról kinyomtatott beszállókártyád: Bemész az ajtón jobbra fordulsz, mész mész, odaérkezel majd egy nőhöz, vagy férfihoz aki semmi mást nem csinál, minthogy vonalkód leolvasóval leolvassa a beszállókártyád. Onnan rögtön az átvilágíts következik, feldobod a szalagra a bőröndöt, laptop, pénztárca, kulcs, telefon, öv, karóra a külön kis tárolóba teszed (ne félj, meg fogod látni!) átmész te is a kapun, kész vagy. Ezután csak a tömeget kövesd.. Látni fogsz nagy táblákat, ahol írják, hogy a Manchasterbe tartó gépnek hányas a beszállókapuja. Ezek a kapuk sorban vannak úgyhogy ezt is meg fogod találni könnyen :) Onnan meg már ott vagy! :) Hidd el eltévedni nem lehet, életemben először teljesen egyedül repültem, azt se tudtam, hogy merre induljak, aztán minden teljesen egyértelmű volt.
Ha még nincs kinyomtatva beszállókártyád, ahogy bemész az ajtón szemben vannak fent monitorok, megkeresed a manchasterit, beállsz a sorba és utána minden úgy tovább, ahogy leírtam. Jó utazást! :)
Köszi mindenkinek, nagyon sokat segítettetek nekem!Puszi nektek!
Mindenkinek ment a zöld kéz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!