Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha kimegyek az USA-ba és...

Ha kimegyek az USA-ba és megházasodok akkor maradhatok?

Figyelt kérdés
A barátom amerikai állampolgár és most jött haza két év után egy hónapra. Régebben fb-n aztán skypeon ismerkedtünk kb. egy évet. Nagyon szeretjük egymást és készen állunk a házasságra. Mindegy, nem ez a kérdés. :D Ha egy hónap múlva kimegyek hozzá amerikába akkor ugye van 90 napom mielőtt hazaküldenének. Egy házasságkötést el lehet annyi idő alatt intézni, ugye? Vagy, hogy megy ez? Egyikünk sincs nagyon otthon a dologba, mivel ő neki eddig nem kellett foglalkoznia vele (mivel amerikai) én pedig eddig nem gondolkoztam rajta. Kb három hete ajánlotta fel, hogy kiköltözhetnék hozzá. Ha összeházasodunk akkor milyen papírokat kell még intéznünk?
2014. ápr. 7. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
"Régebben fb-n aztán skypeon ismerkedtünk kb. egy évet. Nagyon szeretjük egymást és készen állunk a házasságra." Na persze... Egyébként a megoldás egyszerű, kössetek házasságot itthon, és úgy menjetek ki.
2014. ápr. 8. 06:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Eppen most volt egy sorozat az itteni TV-ben, kulfoldi (orosz, brazil, kolumbiai, fulop-szigeteki) mennyasszonyoknak szinten 90 napjuk volt hogy osszehazasodjanak a volegenyukkel es minden rendben ment, sikerult.

Ha a kedvesed amerikai allampolgar akkor nyilvan tud angolul, egyszeruen felhivja a bevandorlasi hivatalt, vagy elolvassa az oldalaikon a szukseges informaciot es fogja tudna mi a teendo. Ez egyaltalan nem okozhat gondot. A kerdes csak az lesz, mikent tudsz majd beilleszkedni az uj kornyezetbe, kulturaba es milyen eros lesz a honvagyad.

Sok boldogsagot!

2014. ápr. 8. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

"fb-n aztán skypeon ismerkedtünk kb. egy évet. Nagyon szeretjük egymást és készen állunk a házasságra"

Hát persze!

Amúgy akkor is ekkora volna a "szerelem", ha mondjuk NEM USA ÁLLAMPOLGÁR lenne???

2014. ápr. 8. 11:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyem a szíveteket, de édesek vagytok. Mindenki magából indul ki.
2014. ápr. 8. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Férfi vagyok, nem magamból indulok, ki, mert el nem tudom képzelni, hogy az állampolgárságáért hozzámenjek egy másik férfihoz:). Amúgy azért az elgondolkodtató, hogy ilyen kérdés viszonylag sűrűn fordul elő, mint a tied, vagyis hogy amerikai állampolgárhoz hogyan lehet férjhez menni, persze pusztán igaz szerelemből nyilván (az csak egy szerencsés véletlen, hogy az illető amerikai). Azonban nagyon érdekes, hogy soha nem olvasok olyat, hogy valaki igaz szerelemre lobbant egy szerb, egy ukrán, egy moldáv egy kazah vagy mondjuk egy lengyel srác iránt. Persze nyilván ez csak véletlen, és én vagyok gonosz...
2014. ápr. 8. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem baj. A lényeg, hogy válaszoltál a kérdésre, a többit pedig kb. teljesen lek@ksizom. Ha nem lenne amerikai akkor is hozzámennék...
2014. ápr. 8. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk, meg tollas a hátunk...
2014. ápr. 9. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!