Ezen kívül még kéne még vinnem valamit sítáborba?
Sziasztok :) 13 éves lány vagyok és vasárnap indulunk sítáborba. Eddig ezeket a cuccokat szedtem össze, van valami , amit kihagytam? (Bocsi ha hosszú lesz :D) :
- termézsetesen síléc, síbakancs, síbot, sisak és siszemüveg
- 2 síkabát, ha az egyikkel történne valami és szintén két sígatya
- 2 aláöltöző ruházat
- símaszk
- 4 nadrág, melegítő, pizsama, minden napra 2 poló, kb. 5 vékonypulcsi és 3 kardigán, felső (vasárnaptól szombatig tart), alsónemű
- téli cipő (ebben utazom), papucs, sportcipő (tornatermirogramok)
- törölköző , sampom, tusfürdő, testápoló, fogkefe, fogkrém, műanyag pohár
- c vitamin , egy kis műanyag üvegben bodzsaszörp, hogy mindig tudjak inni
- fényképezőgép, plüssállat :D, párna (kicsi)
- nasi, nagyobbak mesélték, hogy este a programok után még éhesek voltak :)
- naptej ( azt mondták a hegyben könnyen le lehet égni)
- telefon, töltők
- hajgumik, csatok, hajpánt
-sapka, sál, kesztyű
Ennyi jutott eszembe és félek, hogy valamit elfelejtettem. Kérlek, higy akinek van tapasztalata írja le. U.I. Könyv meg ilyenek nem kell, mert nem lesz sok szabadidőnk. Köszönöm :)
Szia :D
Sztem még az útra (gondolom hosszú lesz) vihetnél egy kis táskát benne innivaló, egy kis étel, kártya, zenelejátszó.
Vihetnél még pár magazint, mert abba pihenésképpen is belelapozhatsz és az útra is jó.
Valamint még egy kis költőpénz is jól jöhet
Jó utat :)
15/L
szőlőzsír ha kifújná a szél a szádat
napi egy csoki amit a zsebedben kiviszel a pályára pl. sportszelet szamba, sok plusz energiát ad. Én egy sajtot is szoktam vinni a zsebemben:)
Amúgy jó a listád. Én nem vinnék két síkabátot/nadrágot, de te tudod:)
Köszi :) Közben megcsináltam áttekinthetőbben a listát, ez lenne az:
Út:
*pénztárca (euró, útlevél)
* innivaló, rágcsálnivaló
* telefon, fejhallgató
* zsebkendő
* magazin
Sífelszerelés:
*síléc, síbakancs, síbot, sisak (!), szemüveg (!)
* sínadrág, 2 kabát, aláöltöző ruházat, símaszk, sízokni , síkesztyű
* ruhák (póló, nadrág, pulcsi), pizsama (!), alsónemű, melegítő, sapka/sál
Higéniai felszerelés
*fogkefe, fogkrém
*törölköző
*tusfürdő, szappan (!)
* testápoló
*hajspray
* dezodor
*labello (!)
*hajgumi, hajcsat
*fésű
* gyógyszer
*ragtapasz
Egyéb
*naptej (!)
*fényképezőgép
*töltők
*termosz/kulacs, üvegben bodzaszörp (!)
*plüssök, párna
Most már minden megvan, ugye?
U.I: Igazából azért viszek 2 síkabátot, mert nem tudtam dönteni köztük :)
Értem így már a két kabátot:)
Én februárban voltam síelni és én se tudtam dönteni. Volt a sajátom ami sokkal csinibb szerintem, viszont tönkrement a zipzárja amit megszereltem:) Meg volt a tesómé, az is nagyon szép, de egy számmal nagyobb, mint én és kicsit ormótlannak éreztem. Én is elvittem volna mindkettőt, de nem fért már be a táskámba:) Úgyhogy végül a tesómét vittem, ami jó döntés volt, mert tök jól alá tudtam öltözni. Nagyon hideg volt.
Hova mentek? Kicsit irigykedek, mert én nem tudtam túl sokat síelni, mert tüdőgyulladásom lett.
Én nem szeretem a bőröndöt, de miért lenne gáz? Nyugodtan vidd bőröndbe. Mi idősebbek voltunk sítáborban 20 éves volt a legfiatalabb, de nagyon sokan fiúk-lányok is voltak akik bőrönddel jöttek.
Az tény, hogy a sofőrök jobban szeretik a bőröndösöket, mert azt könnyebb bepakolni a buszba.
Még nem írtad, hogy hova mentek:)
szerintem vigyél magaddal "por teát"
amikor ugyanis én voltam sitáborba a szállodások észre vették hogy a reggeli plusz 10 centes teát vigan öntögetjük az át a termoszokba és felemelték az árát. Én utána már csak forró vizet kértem (mert vizmelegitőt nem használhattunk) és ezt a teaport öntöttem a termoszba.
És fájdalom csillapítót se árt vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!