Egy 5 napos sítáborba vastag vagy vékony dzseki a megfelelőbb?
Figyelt kérdés
Még sosem voltam síelni,szóval nem tudom hogy melyik dzsekit kéne vinnem..Főleg,hogy idén nincsen valami télies idő,persze ahova én megyek ott van hó,de ki tudja..A vastag dzseki nagy rám,de igazából az ujja zavar,hogy a karom olyan vaskos lesz tőle.De a vékony dzseki meg olyan széllel-bélelt..15/l
SZÓVAL??
2014. jan. 22. 20:08
1/2 savanyújóska válasza:
Vastag, nem elég, hogy hideg van, menetszél is. De leginkább sídzseki ajánlott, az nem is vastag, de meleg, de ha most síelsz életedben először, akkor azért olyan rettenetes menetszélre nem kell számítani...:D (Bár ez a habitusodtól is nagyban függ.)
2/2 anonim válasza:
Sídzsekit próbálj kölcsönkérni valakitől.
Hova mentek síelni?
Amúgy én inkább a vastagabbat javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!