Aki kiköltözött pl. USA-ba, az hogy oldotta meg magát a
költözést?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy valamit nagyon rosszul tudok, de hogy vittétek ki a bútorokat? Vagy ott már eleve bútorozott házba költöztetek? És honnan tudtátok, hogy az a hát jó lesz-e, már voltatok ott előtte is?
2014. febr. 22. 15:20
1/5 anonim válasza:
Én Franciaországba költöztem, de annyira marha nem voltam, hogy az otthoni butoraimat kihozzam :D akinek annyi pénze nem lesz, hogy legalább az alap butort ne vegye meg kint, az inkább maradjon a fenekén.
ez kb. olyan kérdés, hogy egy szobanövényt hogyan vigyél ki böröndben..(volt is ilyen kérdés :D) hát SEHOGY! ott is tudsz venni, szobanövényt, ágyat, szekrényt...tévét...stb. stb.
2014. febr. 22. 15:55
2/5 anonim válasza:
Bútort? Minek? Angliába költöztem már 7 éve, de minek hoztam volna az otthoni bútoraimat? Itt nem kapni, vagy mi? Az eszem megáll az ilyen kérdésektől. Bútorozott lakást béreltem az elején, most pedig szintén bútorozott lakást vettem. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki futárral kihozatta a kacatjait, hát, amennyiért kihozták neki, annyiből vadiúj bútorokat vehetett volna itt is.
2014. febr. 22. 16:43
3/5 A kérdező kommentje:
Á, értem. Bocs, ha hülye kérdés, nem tervezzük hogy kiköltözünk (még). Csak kíváncsi voltam.
2014. febr. 22. 17:29
4/5 anonim válasza:
Kanadába mentek ismerősök, nekik volt pár cucc amit mindenképp vinni kellett és ezért konténert béreltek. A konténerben ami maradt hely tettek pár bútort, ha már úgyis fizetik, ne félig üresen menjen, de a többit itthon hagyták (eladták, elajándékozták)... de amúgy nem érdemes kivitetni mert ha eleve bútorozottat bérelsz, akkor fölösleges, ha meg bútorozatlant, akkor a helyi boltban olcsóbban megveszed mint maga a szállítás. Én már 2000 kilométerrel odébb se hoztam, pedig teherautóval lehetett volna, a tengeren aztán tuti nem vitettem volna át.
2014. febr. 23. 00:18
5/5 anonim válasza:
Konténert akkor bérel az ember amikor a cége fizeti a hurcibálást. Én simán kiköltöztem Kanadába néhány bőrönddel (amiből az egyik a macijaimmal volt tele -- a fontos dolgokat hozzuk, ruhát lehet venni kint is), béreltem egy hónapra bútorozott lakást Craigslistről, ma már airbnb-ről tennéd.
Bútorok? Ikea van, megint csak Cragislist tele van munkanélküli csávókkal akik óránként egy huszasért elhozza a cuccod és össze is rakja és ő lesz hálás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!