Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináljak hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
1 hét múlva utazok fél évre külföldre és nem fogok tudni hazajönni.Várom is mert egy magyar lány is jön velem de egyre jobban félek is hogy mi lesz ha nem fogom bírni a távollétet. Szerintetek ki kísérjenek a szüleim a repülőtérre? Mert attól félek ha ők is jönnek csak rosszabb lesz,viszont ha itthonról egyedül megyek ki akkor nem fogom elsírni magam a repülőtéren.És ott kint is félek hogy nem fogom bírni.Szerintetek az segít ha iszok olyankor amikor teljesen magam alatt leszek? Most lettem még csak 18 éves és nagy munkalehetőséget kaptam kint szóval ki kell bírnom a fél évet. 18/f
2014. febr. 16. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Kiserjenek ki mindenkepp, de az alkoholizalast surgosen felejtsd el. Ha honvagyad van, szkajpolj a szuleiddel.

Fel ev nem olyan hosszu ido. Melyik orszagba utazol?

2014. febr. 16. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Én végig bőgtem az első utamat :) Jó hosszú volt a repülőút! Nekem jobb ha nem jönnek ki velem, de az otthoni búcsuzkodás is szar. Viszont fél év az semmi. Simán ki lehet bírni. Gondolj arra, hogy ez a fél év neked mennyi élményt és tapasztalatot fog adni. A hiányérzeted hamar elmúlik majd, mert annyi új hatás fog érni, hogy nem lesz időd szomorkodni.

Inni meg tök felesleges. Inkább csinálj programokat, ahelyett, hogy magadba roskadj. Nem tudom hova mész, de tuti lesz egy csomó látni való meg ilyenek. Használd ki, hogy ott vagy!

2014. febr. 16. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Akarod vagy nem, a szuleid mindenkeppen ki fognak kiserni a repuloterre.

A bucsuzkodas mindig erzekeny pillanat, viszont miutan a repulon fogsz ulni - az utazasi izgalom, varakozas fogja atvenni a fo szerepet.

Egy nehany napos, hetes beilleszkedes utan dol majd el hogy neked talaltak-e ki es hogy birod a honvagyat.

Telefon, Skype, internetes magyar oldalak, helyi honfitarsak mind segithetnek.

2014. febr. 16. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Igyál,de ne alkoholt, hanem kakaót. Én mindig azt iszom, amikor bánatos vagyok.
2014. febr. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!