Hogy győzzem meg anyukámat hogy cserediák lehessek?
Én másik szervezettel voltam (AFS). Minden cserediák szervezetnek vannak nyílt programjai ahol anyukád beszélgethet fogadószülőkkel, olyan szülőkkel akiknek kint vannak a gyerekei, illetve cserediákokkal is. Ilyen találkozóra menjetek el együtt, hátha rájön, hogy ez mennyire jó lenne neked.
Viszont ha már szeptemberben mennél akkor igyekezz, mert átlagosan február végén lejár a jelentkezési határidő.
1# 16éves leszek augusztusban :) Tavaly is beszéltünk ezt a dolgot, é mindig azt mondja anyum hogy majd megbeszéljünk. Mindig ez a kifogása. Nem érti hogy ez a álmom hogy lehessek cserediák 11 hónapra Ausztráliában. (ez a lényege 11 hónapos cserediák programnak hogy ismerjünk meg pontosan az ország hagyományait, szokásait stb. )
2# AFS is nagyon jó cserediák szervezet, de YFU-nál van közeli ismerősünk aki segítene nekem angol nyelv tesztben stb. (felkészítene engem angol nyelvtesztre), de nem hajlandó eljönni tájékoztató napra meg ilyenek, nagyon makacs/önfejű anyukám van :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!