Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért jó cserediákot fogadni?

Miért jó cserediákot fogadni?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék fogadni egy cserediákot, hogy egy kicsit beleláthassak a cserediákok életébe, ugyanis én is szeretnék majd később kiutazni cserediák programmal. A szüleim nem ellenzik a dolgot, szimplán bizonytalanok egy kicsit, és nem tudom, hogy mivel győzhetném meg őket, hogy miért annyira jó egy külföldi diák fogadása, hogy mit is nyernek/nyerünk ezzel. A segítségeteket szeretném kérni, pár érvet a cserediák fogadás mellett, esetleg saját tapasztalatokat, élményeket. Előre is köszönöm!

2013. jún. 12. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek küldd el priviben az e-mail címed, küldenék neked egy tájékoztatót ami pont erről szól.

Amúgy életre szóló élmény, egy új családtag, nyitottság, önmagad jobb megismerése, korlátaid felfedezése, családi élet színesebbé tétele.

Mi többször fogadtunk cserediákot, én is voltam cserediák 13 éve. A mai napig tartom a kapcsolatom a fogadócsaládommal. Tavaly itt voltak az esküvőmön, másfél hónap múlva megyünk hozzájuk látogatóba.

Viszont így két mondatban nehéz összefoglalni. Merre laksz? Szívesen összehozlak valakivel a környékeden aki mesél róla, akár órákon keresztül.

2013. jún. 13. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha jó csaj a cserediák akkor megdughatod
2013. jún. 14. 00:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Köszönöm a segítséget, küldtem egy privát üzenetet!

Második válaszoló: Lány vagyok.

2013. jún. 14. 15:51
 4/4 anonim válasza:
A nyelvtanulást nagyban segíti, hogy természetes környezetben használhatod, és ha kézzel-lábbal is, de meg kell értetned magad, ami segít, hogy később talpraesettebben kezelj hasonló szituációkat. Nekem csak pozitív élményeim vannak.
2013. okt. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!