Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék cserediákot fogadni?

Hogy tudnék cserediákot fogadni?

Figyelt kérdés

A sulim nem rendez ilyeneket.:( Én akár hosszabb időre is fogadnék cserediákot, de nem tudom, lenne-e rá lehetőségem?!

16/L

2009. szept. 28. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem el, csak ebbena hónapban sztem 10 ugyan ilyen kérdés volt

figyi én most elő nem keresem megint, de szóval még erre szakosodott szervezet is van, budapesti irodával, szóval tudss igen !!! keress itt, és oda beírtam már párszor a honlapjuk címét

2009. szept. 28. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Több szervezet is van, pl. itt nézz körül: [link]

[ itt van az űrlap pl. fogadáshoz --- [link] /hun_hu/focus_on/start_process/hosting ]

2009. szept. 28. 18:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Mielőtt feltettem a kérdést, rákerestem itt, és nem találtam olyan kérdést-választ, ami megfelelő lett volna számomra. Második kommentezőnek köszi.:)
2009. szept. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!