Hogyan szoktátok fogadni a pizzafutárt?
Hogyne, öltönybe vágom magam, gyorsan áthívom a fodrászomat, manikűr-pedikűr, átfestem a házat kívülről, kitataroztatok, meg persze veszek egy új kocsit, hogy ne a három hónapos tragacsot lássa a ház előtt, amikor megjön...
Mi a fenének kéne sminkelni azért, mert jön a pizzafutár? Meg otthon azért az alapvető higiénia nálam alap, tehát azért nem szoktak koszosak lenni a lábujjkörmeim (de miért nézné azt a pizzafutár??)
Csak egy példa volt a lábujjköröm.. de ki tudja.. ha mezítláb fogadod, akkor megláthatja. :)
Amúgy nem tudom.. Én hajat mosni azért szoktam, mert van ha 2-3 napot itthon vagyok és nem megyek sehova, akkor koszos lesz.. és valami normális (itthoni kényelmes) ruhát is felkapok, pusztán azért, mert én sokszor rendelek ugyanonnan, és nehogy azért azt higgye a futár hogy valami koszos-büdös remete vagyok aki még a boltig se képes elmenni kajáért...:D
nincs kinyúlt melegitőm:D
de párom 3 mérettel nagyobb pizsijét rendszeresen felveszem,abban simán fogadom
smink nélkül,fésületlenül,csupasz lábbal
de volt már hogy hamarabb jött,egy szál törölközőben vettem át a pizzát
és?
párom meg egy boxerben nyáron...ő ezért fel nem öltözik:D
pizzáért hajatmosni,átöltözni...kisestélyim ne szedjem elő?
Nem szoktam se koszos lenni, se kinyúlt, szakadt ruhát hordani ha otthon vagyok.
Esetleg ha nagyon szénakazal a fejem gyorsan megfésülködök, bár ez nem a pizzásnál szokott lenni, hiszen akkor rendelem, tudom, hogy jön, nem csirkebontás utáni véres ruhában fogok ajtót nyitni.
Inkább a reggeli postásoknál van ilyen, hogy vagy hálóing, vagy gyorsan vmi nadrág póló, kidörzsölöm a csipát a szememből, kiveszem a fogszabályzóm, 3 mp fésülködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!