Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szoktátok fogadni a...

Hogyan szoktátok fogadni a pizzafutárt?

Figyelt kérdés
Mikor csak úgy otthonra rendeltek valamit, akkor úgy ahogy vagytok, sminktelenül, koszos pizsamában, kinyúlt pólóban, zsíros hajjal, koszos lábujjkörmökkel, stb... vagy azért rendbe szeditek magatokat előtte? :)
2011. febr. 28. 12:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, öltönybe vágom magam, gyorsan áthívom a fodrászomat, manikűr-pedikűr, átfestem a házat kívülről, kitataroztatok, meg persze veszek egy új kocsit, hogy ne a három hónapos tragacsot lássa a ház előtt, amikor megjön...

Mi a fenének kéne sminkelni azért, mert jön a pizzafutár? Meg otthon azért az alapvető higiénia nálam alap, tehát azért nem szoktak koszosak lenni a lábujjkörmeim (de miért nézné azt a pizzafutár??)

2011. febr. 28. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Pongyolában.
2011. febr. 28. 12:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy megyek ki elé, ahogy vagyok, nem vágom puccba magam. Nem szoktam koszos pizsamában lenni, sem kinyúlt pólóban és itthonra nem sminkelek.
2011. febr. 28. 12:20
 4/12 A kérdező kommentje:

Csak egy példa volt a lábujjköröm.. de ki tudja.. ha mezítláb fogadod, akkor megláthatja. :)

Amúgy nem tudom.. Én hajat mosni azért szoktam, mert van ha 2-3 napot itthon vagyok és nem megyek sehova, akkor koszos lesz.. és valami normális (itthoni kényelmes) ruhát is felkapok, pusztán azért, mert én sokszor rendelek ugyanonnan, és nehogy azért azt higgye a futár hogy valami koszos-büdös remete vagyok aki még a boltig se képes elmenni kajáért...:D

2011. febr. 28. 12:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Magamhoz rendelem a hivatalos pizzaátvevőmet arra az időpontra.
2011. febr. 28. 12:31
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Sütök neki pizzát, főzök neki kávét...
2011. febr. 28. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
en meztelenul szoktam fogadni es akkor nem nezi sem a labujjamat .......es mikor elmegy a pizzat sem kell kifizetni es baksist o ad
2011. febr. 28. 13:04
 8/12 napietus ***** válasza:
én alapból ápolt vagyok otthon is, és nem hordok kinyúlt melegítőt meg ilyeneket (ami nem jó, kidobom. az "otthonra jó lesz" kategóriát megszüntettem, amikor férjhez mentem. szóval hozzám az én külsőm felől kihozhatja a pizzát akár a yorki herceg is, a nap bármely szakában :)
2011. febr. 28. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:

nincs kinyúlt melegitőm:D

de párom 3 mérettel nagyobb pizsijét rendszeresen felveszem,abban simán fogadom

smink nélkül,fésületlenül,csupasz lábbal

de volt már hogy hamarabb jött,egy szál törölközőben vettem át a pizzát

és?

párom meg egy boxerben nyáron...ő ezért fel nem öltözik:D

pizzáért hajatmosni,átöltözni...kisestélyim ne szedjem elő?

2011. febr. 28. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem szoktam se koszos lenni, se kinyúlt, szakadt ruhát hordani ha otthon vagyok.

Esetleg ha nagyon szénakazal a fejem gyorsan megfésülködök, bár ez nem a pizzásnál szokott lenni, hiszen akkor rendelem, tudom, hogy jön, nem csirkebontás utáni véres ruhában fogok ajtót nyitni.

Inkább a reggeli postásoknál van ilyen, hogy vagy hálóing, vagy gyorsan vmi nadrág póló, kidörzsölöm a csipát a szememből, kiveszem a fogszabályzóm, 3 mp fésülködés.

2011. febr. 28. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!