Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ültetek már repülőn?

Ültetek már repülőn?

Figyelt kérdés

Én még soha, de már kétszer álmomban és nagyon rossz volt, tériszonyom volt és hányingerem.

MIlyen érzéés?? Bedugul a fülünk olyankor?

2009. nov. 28. 16:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%
először persze mindenki zavarban van, utána beindulnak a dolgok, és te csak egyre haladsz a csúcsra. Valószínűleg izzadni is fogsz, és nem csak a füled fog bedugulni. Aztán ha elérted a tetőpontot, elkezd ereszkedni, és a végén csapzottan mosolyogva jössz ki. ÉS mindig kívánni fogod.
2009. nov. 28. 22:46
 22/25 anonim válasza:
100%

Én is utaztam már repülőn. Rettenetesen féltem, mert nagyon félek a bezártságtól és a magasságtól is. Izgatott és idegbeteg állapotban ültem fel a repülőre. De végül egy hihetetlen élmény lett. Nekem is bedugult a fülem a leszállásnál. De amúgy olyan mint a buszon ülni, semmi extra. Nekem életre szóló élmény maradt.

A legrosszabb csak az volt az egészbe, hogy életemben először tök egyedül repültem. Sokszor jártam már reptéren így Ferihegyen tudtam nagyjából mi hogy van, de amikor leszálltam egy más országba, mindenki más nyelven karattyolt és azt sem tudtam merre menjek. Az már kicsit neccesebb volt. Látnotok kellett volna azt az örömöt, mikor megtaláltam a bőröndömet xD

2009. nov. 29. 09:51
 23/25 anonim ***** válasza:
azért buszos utazáshoz nem hasonlítanám :D általában nem rázkódik szinte semennyire :D
2009. nov. 29. 18:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Én is ültem sokszor repülőn, de egyedül.
2009. nov. 29. 21:58
 25/25 anonim válasza:

Szia!

A repülőben is bedugul természetesen a füled, de túlnyomás van a kabinban, szóval annyira nem, szép lassan. Nyelni kell, vagy ásítani, mint sokan írják, de attól, hogy gyorsan emelkedik, az nem azt jelenti, hogy gyorsan is dugul a füled, mivel túlnyomás van. =D Személy szerint pilótának készülök, szóval csak azt tudom mondani, repülj. :D

2011. máj. 7. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!