Ültetek már repülőn?
Én még soha, de már kétszer álmomban és nagyon rossz volt, tériszonyom volt és hányingerem.
MIlyen érzéés?? Bedugul a fülünk olyankor?
Mi rendszeresen repülünk..Mindenki másként éli meg a repülést.A fiam imádja,míg én ha tehetem nem repülök(inkább végig autózok fél Európán..
Nem szeretek repülni,mert én végig szédülök,és bizony nekem bedugul a fülem.Nem szeretem,mert mindig bennem van,hogy fent nincs "menekülési esélyem" bár felfogom ép ésszel,hogy kevesebb ember hal meg a repülés miatt mint autóvezetés közben... Mint írtam a fiam imád repülni,főleg a felszállást szereti amikor érzi a sebességet...
Én mindig rágózni szoktam, hogy ne duguljon be a fülem, nem is szokott semmi gond lenni, a férjemnek viszont fájni is szokott a füle. Hát, nem vagyunk egyformák. Viszont mindketten imádunk repülni, a csodálatos látványtól csak a fel- és leszállás izgalmasabb, amikor érezheted azt a hatalmas erőt, sebességet. Felszálláskor, amikor a gép elszakad a földtől, belesüppedünk kicsit az ülésbe, és olyan érzés, mintha az egész testünk pehelykönnyűvé válna.
Szerintem tényleg fantasztikus érzés, remélem, ha kipróbálod, te is így fogod majd érezni! :)
Szevasz!
Nekem komoly tériszonyom van már egy hídon is, de repülőn /ülten vagy 50*/ soha!
Cukorkát kell szopogatni, rágózni, diszkréten nagyot ásítani, semmi gond.
Repülj! Üdv: StMiklos
Kedves utolsó , ez nem csak a gazdagok és a pestiek kiváltsága, én minden alkalommal munka ügyben ültem repülőn és egyszer sem én fizettem .
és még csak pesti sem vagyok , se gazdag :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!