Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ültetek már repülőn?

Ültetek már repülőn?

Figyelt kérdés

Én még soha, de már kétszer álmomban és nagyon rossz volt, tériszonyom volt és hányingerem.

MIlyen érzéés?? Bedugul a fülünk olyankor?

2009. nov. 28. 16:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%

Mi rendszeresen repülünk..Mindenki másként éli meg a repülést.A fiam imádja,míg én ha tehetem nem repülök(inkább végig autózok fél Európán..

Nem szeretek repülni,mert én végig szédülök,és bizony nekem bedugul a fülem.Nem szeretem,mert mindig bennem van,hogy fent nincs "menekülési esélyem" bár felfogom ép ésszel,hogy kevesebb ember hal meg a repülés miatt mint autóvezetés közben... Mint írtam a fiam imád repülni,főleg a felszállást szereti amikor érzi a sebességet...

2009. nov. 28. 17:12
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
énis a felszállást szeretem :D és a kiltás semmihez sem hasonlítható.én szeretek.A fül bedugul olyankor nagyot kell nyelni és ismét "jól" hallasz :)
2009. nov. 28. 17:18
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig rágózni szoktam, hogy ne duguljon be a fülem, nem is szokott semmi gond lenni, a férjemnek viszont fájni is szokott a füle. Hát, nem vagyunk egyformák. Viszont mindketten imádunk repülni, a csodálatos látványtól csak a fel- és leszállás izgalmasabb, amikor érezheted azt a hatalmas erőt, sebességet. Felszálláskor, amikor a gép elszakad a földtől, belesüppedünk kicsit az ülésbe, és olyan érzés, mintha az egész testünk pehelykönnyűvé válna.

Szerintem tényleg fantasztikus érzés, remélem, ha kipróbálod, te is így fogod majd érezni! :)

2009. nov. 28. 17:34
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Én még soha,de nagyon szeretnék!Soha nem is láttam még repülőgépet közelről,pedig imádom őket!:( 19/L
2009. nov. 28. 17:35
 5/25 anonim ***** válasza:
Én először Londonba repültem tavaly , aztán idén Franciaországba , de megfordultam már természetesen Német repülőtéren is. Nekem nagyon tetszik a repülés , nem volt sose semmi bajom se , és nem is féltem :)
2009. nov. 28. 17:52
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
több mint 90 szer évente kb 12 szer, mert apám kint él Németországban: és szeretem, bár az autót sokkal jobban
2009. nov. 28. 17:57
 7/25 anonim ***** válasza:
51%

Szevasz!

Nekem komoly tériszonyom van már egy hídon is, de repülőn /ülten vagy 50*/ soha!

Cukorkát kell szopogatni, rágózni, diszkréten nagyot ásítani, semmi gond.

Repülj! Üdv: StMiklos

2009. nov. 28. 18:18
 8/25 anonim ***** válasza:
37%
Én még sajnos soha, de nagyon szeretnék, de egyelőre ez csak a gazdagok, és a pestiek kiváltsága. Mert hiába az 5e Ft-os jegy, ha még Bp-re is fel kell menni... :S 27/l
2009. nov. 28. 18:35
 9/25 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó , ez nem csak a gazdagok és a pestiek kiváltsága, én minden alkalommal munka ügyben ültem repülőn és egyszer sem én fizettem .

és még csak pesti sem vagyok , se gazdag :)

24F

2009. nov. 28. 18:37
 10/25 anonim ***** válasza:
23%
Akkor javítok: puncsos munka kell, vagy pestinek vagy gazdagnak kell lenni. :)
2009. nov. 28. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!