Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ültetek már repülőn?

Ültetek már repülőn?

Figyelt kérdés

Én még soha, de már kétszer álmomban és nagyon rossz volt, tériszonyom volt és hányingerem.

MIlyen érzéés?? Bedugul a fülünk olyankor?

2009. nov. 28. 16:59
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
én már többször is, de gyűlölöm.19éves létemre majdnem bőgök felszállásnál. repülés közben megnyugszok, de valamennyire akkoris cidrizek. amúgy felszállásnál bedugul a fülünk, kell vinni vmi rágnivalót és akkor nem. a felszállás rémes, rázkódó, eltűnik alólad a talaj, utálom. a leszállás meg óriási megkönnyebbülés, főleg mikor jön a taps(eddig minden utunkon tapsoltak a az emberek leszállásnál, ez jár a pilótának). amúgy odafenn nem is érzed, hogy megy a repülő, hangja is alig van. de a rázkódás rémes, bár amíg az utaskísérő nyugodt, addig nincs ok az aggodalomra.
2009. nov. 28. 18:40
 12/25 anonim ***** válasza:
Kedves javított 18:40-es , mégcsak puncsos munka sem kell hozzá, csak szimplán jó helyen kell keresni a munkát, és akarat kell hozzá hogy egyedül elmenj itthonról dolgozni.
2009. nov. 28. 18:41
 13/25 anonim ***** válasza:
OFF. Gazdagok mi se vagyunk, ennek ellenére már mi is sokszor repültünk. (bár ez elsősorban annak köszönhető, hogy a fél család külföldön él)
2009. nov. 28. 19:11
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
tényleg szoktak tapsolni? ez tök jó lehet:)
2009. nov. 28. 19:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

elég sokszor.

Pilóta vagyok. ;-)

2009. nov. 28. 20:11
 16/25 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem, különösen a felszállást. A látvány csodás, imádom felülről a felhőket. Rossz időben nem szeretek repülni, a rázkódástól parázom. Amúgy minden utazás előtt be vagyok tojva, csak akkor múlik el, amikor már benne ülök a székben.
2009. nov. 28. 20:41
 17/25 anonim ***** válasza:
én 4x repültem ebből 2x több mint 10órás úton de nem tapsoltak emberek...
2009. nov. 28. 20:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem de tervezem.
2009. nov. 28. 21:20
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam, nagyon tetszett :) Nekem nem dugult be a fülem nagyon, viszont tök jó volt látni, ahogy emelkedünk és minden egyre kisebb lesz. Semmilyen negatív élményem nem volt, leszámítva a részeg angolokat akik egész úton óbégattak meg baromkodtak.
2009. nov. 28. 22:11
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

Ja és nem vagyok sem gazdag, sem pesti (pécsi vagyok), de ültem már repülőn, na bumm. Igaz, hogy csak egyszer, de aki ezt a beszólást írta, annak üzenem, hogy nem szép dolog irígykedni.

23/L

2009. nov. 28. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!