Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti mennyit és hova szoktatok...

Ti mennyit és hova szoktatok menni nyaralni? és mennyi a keresetetek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Most 140 nettó környéke, korábban volt több is.

Nem szoktam különösebb nyaralást szervezni magamnak, legfeljebb 2-3 nap országon belül egyszer egy évben - kell a pénz máshova is, ezért nem megyek pl. külföldre nyaralni.

2013. dec. 28. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Általában 2-3-5 hétre megyek, jellemzően keletre, főleg kelet-Európa, közel-Kelet, közép-Ázsia, ez a régió szokott lenni a cél, emellett minden évben van 1-2 nyugat-európai városlátogatós kiruccanás, amik jellemzően 1-3 naposak. A keresetem nettó 105 ezer forint havonta, néha ezt megfejeli egy kis túlórapénz, de ez pl a 2013-as évben összesen 35ezer forint volt, szóval nem egy nagy tételről van szó.
2013. dec. 28. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

A keresetem minimálbér, így nagyon kevés jut nyaralásra. Mindig kapok hozzá szülői támogatást is, meg nagyon gazdálkodom, hogy évente 4-5 nap kijöjjön.

Külföldi nagyvárosokba szoktam menni. Az utat magam szervezem, így a legolcsóbb. A szállásom mindig hostel, minden kedvezményt, lehetőséget megragadok (pl. city pass-ok, amik magukban foglalnak korlátlan helyi tömegközlekedést meg belépőket, stb.).

2013. dec. 28. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Általában Thaiföldre megyek 2 hétre, emellett 1-szer síelni 1 hétre. Meg néhány, pár napos villámnyaralás Európa városaiban.
2013. dec. 28. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:

150 korul keresek, nyaron ez kicsivel tobb.

altalaban 1x nyaron egy hetre eszakafrikai, vagy del europai orszagba, plusz kb 2x par napra europai nagyvarosokba fapadossal.

2013. dec. 29. 01:39
 6/6 anonim válasza:
0 Ft keresek és sehova nem tudok menni nyaralni :(
2014. jan. 6. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!