Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ausztrália vagy Kanada?

Ausztrália vagy Kanada?

Figyelt kérdés

Melyik ország áll jelenleg a legjobb gazdasági helyzetben?

Hol jobb élni?(Mármint az időjárást leszámítva)

2013. dec. 17. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Ausztráliát választanám az elszigeteltsége miatt. Kanada túl erős gazdasági kapcsolatban áll az USA-val. Csak ezért. Egyébként mindkét ország ideális a letelepedéshez.
2013. dec. 17. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Én Kanadát választanám, pont azért mert Ausztrália elszigetelt. Ha valami civilizált helyre akarsz menni onnan, akkor utazhatsz naphosszat rahedli pénzért. Azonkívűl nehéz megszokni, hogy az évszakok fordítva vannak.
2013. dec. 17. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyre inkább az a kérdés: hova tudsz kivándorolni legálisan? Ez nem úgy megy hogy kibököm hogy melyik ország tetszik, csomagolok és megyek. Amúgy én Kanadában élek és itt jó élni, Vancouverben még az időjárás sem vészes, itt alig van hideg, hó.
2013. dec. 17. 20:24
 4/4 anonim válasza:
Nekem kb. a családom fele Kanadában él. És nagyon tiszta gyönyörű ország. Én a helyedben mindenképpen Kanadát választanám.
2014. jan. 1. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!