Melyik ország a legélhetőbb ezek közül? Új-Zéland, Kanada, Ausztrália
Hol jobb a megélhetés, tisztaság, emberek ,stb. Nekem eléggé a szívemhez nőtt a 4 évszak, úgyhogy ez is fontos lenne :) De ha nincs hó, azt is megszoknám.
Kanadán belül Vancouver, Új-Zélandon belül Auckland, Ausztrálián belül Sydney-re gondoltam. Szerintetek?
Kanada!
Hazautazás pedig a mai világban nem téma, évente 1-szer Ausztráliából is haza lehet jönni. Még Angliából sem megyek haza 1-nél többször. Az időjárás nálam a legutolsó szempont a kivándorlásnál, ami fontos, az a megélhetés, lehetőségek.
"mindegyik nagyon messze van, évente szinte haza sem lehet jönni, pedig idővel az fontos lesz..."
Messze van, na és? Mi az hogy nem lehet hazamenni? Már miért ne lehetne? Még Ausztráliából is haza lehet évente egyszer jönni. Amúgy meg miért lenne fontos hazamenni annyira? Ha annyira szeretnék otthon élni, nem jöttem volna el.
Teljesen mindegy melyik földrészt választod. Egyikbe sem könnyű kijutni, főleg nem Új-Zélandra.
előbb szerezz meg a pontokat és akkor már lehet variálni hogy melyik ország lenne a megfelelő..
Mindenhol pontrendszer van..
Üdv Vancouverből. Itt jó élni.
Ha meg Magyarországra akar az ember menni (nem akar), akkor az Air Transat ezer dollár alatt szállít Európába. Néha hagyományos légitársaságoknak is vannak hasonló akciói.
Majd megszokjátok (nekem hamar ment) hogy hazamenni az Vancouvert jelent, Magyarország nem hiányzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!