Hova költöznétek? Kanada, Ausztrália?
Melbourne? Vancouer? Helsinki? Calgary?
Szerintetek hol lehet a legjobb? Melyik hasonlíthat legjobban a magyar éghajlathoz, és hol a legbefogadóbbak az emberek? Közgazdász-informatikus diplomám van, el lehetne ebben a körben helyezkedni, vagy mehetnék pincérnek/raktárosnak?
Én bármelyik országba elköltöznék, csak EL INNEN. Gondolom te ezért is kérdezed mert it Magyarországon nem haladsz egyről a kettőre (főleg ha sz@r helyen is laksz)
Egy távoli rokonom van Kanadában, Torontóban, ha jól tudom ott elég nagy a magyar kolónia
Én ha tudnék menni akkor olyan helyre mennék hogy ahol nagyobb a magyarok létszáma tehát olyan városba
Én Kanadába, ha a kettő közül kellene választani, de egyébként USA a cél.
Csak jól mondja az első, kb. lehetetlen. :(
Én Vancouverben élek, itt legalább nincs olyan rohadt hideg. Jól írják hogy Ausztráliából bárhova elrepülni az egy rettenetes tortúra (és drága is).
Kíváncsi lennék, hogy aki azt írja hogy Kanada helyett USA a cél mit tud a mai USA helyzetről. Nagyon. Mert szerintem a világon semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!