Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanada vagy Ausztrália?

Kanada vagy Ausztrália?

Figyelt kérdés

Melyik országnak jobb a gazdasági helyzete?

Hol van kevesebb munkanélküli?

Hol kedvesebbek az emberek?

melyik országban jobb a közbiztonság?

az országon belül mely városokban??

hol jobb az életszínvonal???

2012. szept. 12. 19:21
 1/6 Shai-Hulud ***** válasza:

Ha ki akarsz menni, inkább Ausztrália...

Kanada (nekem legalábbis) túl hideg. :-)

2012. szept. 12. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Akárhová mennél is előbb szerezd meg a zöldkártyát, legyél sikeres a pontrendszerben.
2012. szept. 12. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Még csak érdeklődők és természetesen legálisan szeretnék kimenni de kérek mindenkit hogy ezekre a kérdésekre válaszoljatok amiket kérdeztem!!!

De azért kösz az eddigi kommentárokat csak sajnos egyik hozzászólás sem add választ a kérdéseimre:(

2012. szept. 12. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Eléggé hasonló a két ország, és ha külföldre akarnék menni, én is e kettő közt vacillálnék. Én valamiért mégis Ausztráliát választanám. Egyrészt Kanada túl közel van az USA-hoz, ez csak hátrányt jelenthet és túlságosan liberális. Ausztráliában az tetszik, hogy eléggé elszigetelt, de mégis benne van a világgazdaság vérkeringésében, de olyan mintba a válságot csak kívülről szemlélné. És persze nem utolsó sorban az éghajlat, ami miatt inkább Ausztrália.
2012. szept. 12. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ausztralia. Itt elek 3 eve es jo itt :)
2012. szept. 13. 04:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Melyik országnak jobb a gazdasági helyzete?

Kanada a világ tizedik, Ausztrália a tizenharmadik legnagyobb gazdasága. Felmérhetetlen a gazdagsága mindkettőnek, lehet hasonlítgatni, de nem érdemes.

Hol van kevesebb munkanélküli?

Ausztráliában.

Hol kedvesebbek az emberek?

Ezt országra nem lehet megmondani.

melyik országban jobb a közbiztonság?

az országon belül mely városokban??

Még ezt sem. Én Vancouverben élek, abban a városrészben ahol én lakom ott a bűnözés minimális, olyan húsz perc busszal az a rész ahol az utcán lövik be magukat a szerencsétlenek.

hol jobb az életszínvonal???

Én azért jöttem Kanadába mert programozóként a mi szakmánk erősen USA (és kicsit Európa) centrikus és ha oda kell utazni akkor Ausztráliából iszonyú messze van minden. Ha utazni nem szándékozol sokat, valószínű hogy Ausztrália vagy Új-Zéland jobb.

2012. szept. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!