Kanada vagy Ausztrália?
Melyik országnak jobb a gazdasági helyzete?
Hol van kevesebb munkanélküli?
Hol kedvesebbek az emberek?
melyik országban jobb a közbiztonság?
az országon belül mely városokban??
hol jobb az életszínvonal???
Ha ki akarsz menni, inkább Ausztrália...
Kanada (nekem legalábbis) túl hideg. :-)
Még csak érdeklődők és természetesen legálisan szeretnék kimenni de kérek mindenkit hogy ezekre a kérdésekre válaszoljatok amiket kérdeztem!!!
De azért kösz az eddigi kommentárokat csak sajnos egyik hozzászólás sem add választ a kérdéseimre:(
Melyik országnak jobb a gazdasági helyzete?
Kanada a világ tizedik, Ausztrália a tizenharmadik legnagyobb gazdasága. Felmérhetetlen a gazdagsága mindkettőnek, lehet hasonlítgatni, de nem érdemes.
Hol van kevesebb munkanélküli?
Ausztráliában.
Hol kedvesebbek az emberek?
Ezt országra nem lehet megmondani.
melyik országban jobb a közbiztonság?
az országon belül mely városokban??
Még ezt sem. Én Vancouverben élek, abban a városrészben ahol én lakom ott a bűnözés minimális, olyan húsz perc busszal az a rész ahol az utcán lövik be magukat a szerencsétlenek.
hol jobb az életszínvonal???
Én azért jöttem Kanadába mert programozóként a mi szakmánk erősen USA (és kicsit Európa) centrikus és ha oda kell utazni akkor Ausztráliából iszonyú messze van minden. Ha utazni nem szándékozol sokat, valószínű hogy Ausztrália vagy Új-Zéland jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!