Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ausztráliában és Kanadában...

Ausztráliában és Kanadában miért olyan tiszták a nagyvárosok is?

Figyelt kérdés

Csak itt az EU-ban meg az USA-ban szokás a kossz meg a mocsok?

Mert én Kanadában már töbször is jártam(Vancouverben,Ottawaban,Quebecben,Torontoban)és ott soha nem láttam akkora koszt az utcán mint amit Európában pedig itt is jártam már sok városban.

Ausztráliában még nem jártam de úgy tudom hogy ott is és Új-Zélandon is szép rendezettek a városok!

Ennek mi az oka?

2013. dec. 6. 11:59
 1/4 reptoid ***** válasza:
Mentalitás.
2013. dec. 6. 12:25
 2/4 anonim válasza:

Én is jártam USA-ban és tisztaság volt nagyon! Oroszországban is voltam, ott is feltűnően nagy volt a tisztaság. Mondjuk ez a nagyvárosokra igaz.

Európában meg változó szerintem, az országtól függ. Pl. Finnország, Dánia nagyon tiszta. Franciaország, Anglia koszos.

De például Magyarországon belül is vannak nagy különbségek egyes városok, falvak között is.

Ezért szerintem ebben (sem) lehet így általánosítani.

2013. dec. 6. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
10%

Mert nem nagyon kerülnek oda magyarok meg egyén keleteurópai emberek.

Az EU-ban addig, amig nem nyitottak kelet felé, ugyanilyen tisztaság volt, a nyitás után kezödött, hogy egyre több a szemét.

2013. dec. 6. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

" Mert nem nagyon kerülnek oda magyarok"

Te gondolom magyar vagy, szóval te hordtad oda a szemetet? Vagy így már nem hangzik olyan jól a magyarokat szidó kijelentésed?

2013. dec. 7. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!