Ausztráliában vagy Kanadában könnyebb a letelepedés?
Azt nem tudom, de Ausztrália annyira nem vészes.Pl egy 5év gyakorlattal rendelkező asztalos IELTS 7-es nyel vizsgával elég esélyes hogy letud.
De ha Ausztráliáról többet megakarsz tudni akkor itt minden le van írva ami csak kellhet:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó:miért gondolod ,hogy Ausztráliában többre megyek?
Kedves Kérdező!
Szerintem ha az ausztrál tartózkodási engedélyt megszerzed(ami nehezebb, mint a kanadai), akkor sokkal könnyebb munkát találni a szakmádban, mint Kanadában. Olvasgass néhány fórumot, és meglátod, sokan azt tapasztalják, hogy hiába adják meg a magas pontszámot a kanadaiak mondjuk egy MSC diplomára, kinnt mégis egyetemre kell járnia+tanfolyamok. Nagyon sok indiai pl. taxisofőrként dolgozik, holott Phd-jük van. Van egy mondás, miszerint Kanadában vannak a legokosabb, legműveltebb taxisok. Pont az miatt, amit az előbb leírtam.
kanadába sokkal könnyebb a letelepedés, az engedélyek, mint ausztráliába
ennyit én is tudok biztosan
Nem véletlenül dolgoznak többen kanadában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!