Hol könnyebb letelepedni? Ausztráliában vagy Amerikában?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 12:33
1/11 anonim válasza:
Szerintem Ausztráliában könnyebb..jobban befogadnak az emberek is.
2/11 anonim válasza:
Ausztráliában sem könnyű,hisz ott pontrendszer van...
3/11 anonim válasza:
Ha képzett vagy, akkor Ausztráliába könnyebb kijutni, Amerikához meg nem elég képzettnek lenni, oda szerencse is kell, mert a bevándorlási rendszer nem feltétlen a legképzettebbeknek kedvez.
4/11 anonim válasza:
Attol fugg, hogy hol van ismerosod, tud-e valaki segiteni, mennyire vagy belevalo...stb. Tobb mindentol fugg a dolog.
De hivd fel mindegyik nagykovetseget, es jarjal utana, hogy neked hogyan lenne a legkonnyebb kimenni.
5/11 anonim válasza:
Menj ki túristavízummal fél évre...
Aztán majd ráérsz gondolkodni ezen a kérdésen ha letelik a vízumod..
6/11 anonim válasza:
Ausztráliában. könnyebben befogadnak a pandák.
9/11 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy ha Ausztriában diplomát szerzel, akkor automatikusan megkapod az állampolgárságot.
10/11 anonim válasza:
Ausztráliában vagy diákként, vagy valamilyen családi kapcsolat folytán tudsz letelepedni( Férj/feleség) De az állam támogatja az iskolázást, Néhány hónapig iskolába járat, meg kell tanulnod a sziget földrajzát, és történelmét, valamint nyelvet kell tanulnod! Utána vizsga van belölük! A suli alatt is kapsz egy minimális pénzösszeget az államtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!